2777
2789

واقعا برام سوال شد؟؟

الان تایپک پربازدید اون خانم بارداری که گفته شوهرش تا حد مرگ کتکش زده رو دیدم اشکام سرازیر شد 

چون اونم مثل من ۷ماهه بارداره اما من خیلی وقتا غذا نمیذارم چون حال ندارم واقعا 

خونه رو بیشتر اوقات همسرم تمیز میکنه در حالی که همسرم نه تحصیل کرده اس نه هم از این ادمهای روشنفکر اینا رو میگم که فکر نکین دارم پز میدم فقط میگم یه مرد معمولی که کارشم آزاده اینقد درک داره که بفهمه زن باردار شایدسختش باشه کار کنه ...بعد چطور بعضی مردا اینقد گاون 

اصلا مردی که اینجوری گاو تشریف داره چرا ازش باردار میشین بخدا قلبم درد گرفته برای بانوان مظلوم سرزمینم

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون مجبوره و راه پس کشیدن نداره

و متاسفانه تحت فشارهای ک حتما بچه بیاره و برای دوام زندگی

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

تو این سایت دیدم یکی از شوهرش ناراضی بود میخواست بچه بیاره که سرش گرم بشه شاید بعضی هاشون مثل این خانمم بچه رو به چشم سرگرمی میبینن و آینده اش واسشون مهم نیس 

بعضیا هم ناخواسته است 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
چون فکر میکنن با اومدن بچه مشکلات حل میشه  چون شاید هم روش جلوگیری بلد نیستن

روش جلوگیری بلد نیستن مگه میشه

حرفت بی ریطه

یا یه ادم انقدر بده که باید ازش جدا شد

یا قابل تحمله و میمونن و زندگیشونو روال عادی ادامه میدن

برای اون خانم حتما ‌کتک خوردن عادی هست ک بچه هم اورده 

نمیشه ک باشوهرش بمونه و تااخر عمر بچه نیاره

تو این سایت دیدم یکی از شوهرش ناراضی بود میخواست بچه بیاره که سرش گرم بشه شاید بعضی هاشون مثل این خا ...

واقعا دلم به حال اون بچه می سوزه 

عزیزم همه شرایطشون یکی نیست ۔خوب نیست زود قضاوتشون کنیم ۔برای مثال  یه دختر بچه ۱۳ساله رو که مادرش مرده بودرو  شوهرداده بودن هفته پیش طفلی خودکشی کرد و مرد۔البته خیلیا میگن خودکشی نکرده شوهرش کشتتش۔امثال این دختر تو کشور ما فراوونه

حرفت بی ریطه یا یه ادم انقدر بده که باید ازش جدا شد یا قابل تحمله و میمونن و زندگیشونو روال عادی ا ...

اخه کجاش بی ربطه ...مردی که زن باردارو تا حد مرگ کتک بزنه بنظر شما پدر خوبی میشه؟؟؟

اخه کجاش بی ربطه ...مردی که زن باردارو تا حد مرگ کتک بزنه بنظر شما پدر خوبی میشه؟؟؟

بنظرمن نه 

بنظر من تحت هیچ شرایطی یه مرد نباید زنشو بزنع

اما این نظرمنو شماست

باید بپذیری همه شرایط و تفکراتشون مثل ما نیست