2777
2789

من چهار روزه تاخیر دارم یکم زیر شکمم گرفته .شما اولین نشونه های بارداریتون چیا بود؟

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من پارسال همین موقع ها فهمیدم باردارم ولی به سرانجام نرسید.ا

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

اونکه انقباضات رحمی میتونه باشه

من خودم همسرم همش بهم میگفت انگار مشت زدم تو دماغت صورتت ورم داره حتی شقیقه هات🤣

و خب سینه هام خیلی حساس بود و درد داشت

کاربری پنجم mommy_goli  سابق... امضامو باز مینویسم هرموقع وقت شد چون به دردبخور بود...                              زیاد بچه اوردن هنر نیست خوب تربیت کردن هنر است!امکانات و پول دلیلی بر توشحالی بچه هست  و همچنین تفاهم پدر و مادر🙂                                  دخترم عزیزم  میخوام توی سرزمین فرصتها باشی عزیزم دوست ندارم محدوویت برات باشه عزیزم من و ددی درتلاشیم❤️

خب چرا بی بی چک نمیزنی نمیری آزمایش نمیدی؟

باید تحت نظر باشی دیگه 

یه هفته که عقب افتاد باید میرفتی دکتر

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
خب چرا بی بی چک نمیزنی نمیری آزمایش نمیدی؟ باید تحت نظر باشی دیگه  یه هفته که عقب افتاد باید ...

تاره چهار روز هست عقب انداختم منتظرم شاید پری بشم انقدر پارسال عذاب کشیدم که حال خوشی ندارم

تاره چهار روز هست عقب انداختم منتظرم شاید پری بشم انقدر پارسال عذاب کشیدم که حال خوشی ندارم

آهان من فکر کردم ۱۴ روزه عزیزم اشتباه خوندم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

سلام عزیزم ببخش من سوالم بی ربط به تایپیکتون من دخترم آلرژی شدید غذایی داره هم گوارشی هم پوستی و هم تنفسی الان یازده ماهشه و حتی به ی برنج ساده هم آلرزی میده من دسترسی به پزشک که شما گفتین ندارم خواستم میشه برام توضیح بدید چطوری الرژی بچه تون و درمان کردین 

سلام عزیزم ببخش من سوالم بی ربط به تایپیکتون من دخترم آلرژی شدید غذایی داره هم گوارشی هم پوستی و هم ...

سلام عزیزم .منم پسرم همه اینا رو داشت .دکتر گفت بمالم پشت لبش رو اندازه نوک قاشق بهش بدم .از یکسالی به بعد تقریبا .هردفه یک کم بیشتر دادم تا بدنش عادت کرد

سلام عزیزم .منم پسرم همه اینا رو داشت .دکتر گفت بمالم پشت لبش رو اندازه نوک قاشق بهش بدم .از یکسالی ...

عزیزم یعنی اول ی کوچولو اون ماده غذایی رو پشت لبش زدی و همون موقع اندازه نوک قاشق بهش دادی درسته بعد از فرداش بیشتر دادی تا عادت کرد 

سلام عزیزم .منم پسرم همه اینا رو داشت .دکتر گفت بمالم پشت لبش رو اندازه نوک قاشق بهش بدم .از یکسالی ...

عزیزم مثلا تا چند روز ی غذا رو اندازه نوک قاشق دادی بعدش تو یک روز فقط ی چیز رو تست میکردی  یا چند تا رو با  هم  ؟ ببخش وقتتو میگیرم ازت ممنونم