2777
2789

من یه مدت به یه گربه غذا میدادم ولی بعد یه مدت غذاش ندادم دیگه نیومد میدیدم از رو دیوار رد میشه

یکماه هیچی براش غذا نزارید

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابا نمیرن آپارتمان ما بچه همسایمون بهش غذا داده بود یکسره توی آسانسور بود بردنش گداشتن یه محله دیگه باز اومد:/

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
بابا نمیرن آپارتمان ما بچه همسایمون بهش غذا داده بود یکسره توی آسانسور بود بردنش گداشتن یه محله دیگه ...

واییییی چقد ترسناک . منم چند وقت پیش خواب بودم دیدم اومدع تو خونع . گوشتم تو آشپزخونه برداشته بود خرده بود

چی بگم ؟؟؟؟ 
چحوری بی محلی کنم . منظورت اینه پیشتش کنم هی؟

آره 

غالبا ترسوان گربه های خیابونی جوری نیست که حمله کنن یا سمتتون بیان 

ولی اینم در نظر بگیرید که پناه آوردن بهتون اگه آزاری ندارن بذارید بخوابن اونجا

داداش قشنگم تو ۱۷ سالگی تصادف کرد و شب تولدش آسمونی شد و ما رو با کلی دلتنگی تنها گذاشت واسه شادی روحش صلوات میفرستی؟💜

فقط کافی بهشون اصلا غذا ندید این جوری فقط برای خواب میان اگه غذا بدید هر سال که بچه دار میشن نه تنها به جمعیت شون اضافه میشه دیگه چون اونجا رو خونه ی خودشون میدونن دیگه نمیرند این تجربه ی منه من به یه گربه چند ماه غذا دادم الان بالا پشت بوم خونه ی ما سه تا شدن الان هر سال که میگذره میترسم صدای همسایه ها در بیاد ده غذا نمیدم فقط شب ها میان صبح میشه میرند 

واییییی چقد ترسناک . منم چند وقت پیش خواب بودم دیدم اومدع تو خونع . گوشتم تو آشپزخونه برداشته بود خر ...

وااا ولی اگه غذا ندید کمتر میان

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
اوو جدی ؟؟ سکتع نکنن😅

😐😐واقعا خودت دلت میاد همچین کاری بکنی؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!