2777
2789
عنوان

مدرسه فردیس

1569 بازدید | 6 پست

خانما مدرسه پسرانه خوب تو فردیس میشناسین 

پسرم کلاس اول میخواد بره تازه اساس کشی کردم اینجا نمیدونم کجا باید ببرمش لطفا کمک کنین تا مهلت ثبت نام تموم نشده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پسرم کلاس اوله.دولتی ثبت نام کردم.مدرسه ۱۷شهریور.خیلی تحقیق کردم بین تمام دولتیها این مدرسه تعریفشو شنیدم.شهرک ۱۱۰ هست.یه مقدار از شما دوره.آینده سازان هم خوبه .شهرک وحدت.اما خب شما همون داخل فردیس پیدا کنی بهتره.اما بازاگه خوب بودن مدرسه براتون مهمه این دوتا اوکی هستن

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚

شماره تماس سرویسکار و تعمیرکار ماهر و مجاز نمایندگی تاچی در فردیس و سایر شهرهای کرج و تهران را در سایت فراز تعمیر بردارید. همچنین شما می توانید با استفاده از مقاله های آموزشی برای تنظیمات مخفی، عیب یابی و تعمیر را به صورت کاملا رایگان در سایت فراز تعمیر بخوانید و مشکل دستگاه خود را برطرف نمایید.