2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به شرایطت داره  من خودم با سیلی صورتمو سرخ نگه می داشتم همه خیال می‌کردن‌چه زندگی دارم&n ...

شوهرتون چطوری بود

بچه ندارین

من دوتا دختر دارم شوهرم بسیار فهمیده منطقیه تو مردم ولی بامن کلا نفهمه پرتوقعه مغروره همش میگه احترامم کن همش غر همش میگه به حرفم گوش کن من ازت بزرگترم روانیم کرده

منم از بعدش خیلی میترسم برای همین موندم برمم مطمعنم پشیمون میشم چون. خونه پدری نمیتونم تحمل کنم چون کسی پشتم نیست چون پدرم یه ذره دوستم نداره مادرم از دستش خیلی سختی میکشه

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من اردیبهشت جداشدم وای خیلی سخت بودخیلی.رفتم سرکار ک خودمو مشغول کنم۳ظهرمیرم تا۲شب بعدش۲میخوابم تا۱۲ظهر ک خیبیییییلی کم بهش فک کنم.شوهرمم خیلی دوس داشتم ولی اون نامردبود..دیگه زندگی همینه خواهر کم کم باهاش کنارمیای

توتاپیکای مذهبی وختم صلوات وذکر حتماااا تگم کنین🥲😍

منم متوجه اعتیاد شوهرم شدم و حق طلاق رو گرفتم اگر ترک نکنه طلاقمو میگیرم با یه بچه😭

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
من دارم با بچه جدا میشم ولی مطمئنم هیچوقت پشیمون نمیشم الانم ۶ماهه که پیش هم نیستیم پشیمون نشدم فقط ...

منم بچه دارم همش میترسم اشتباه تصمیم بگیرم خودمم بچه طلاقم بامادرم بزرگم کرده برای همین به خاطر دخترام دست نگه داشتم نمیدونم خودم هم دوسش دارم هم دیگه طاقت ندارم ده ساله دارم زندگی میکنم همش میگه تو اشتباه کردی تو حرفمو گوش نمیدی تو هیچکاری برام نکردی تو حمایت نکردی تو فلان حالم بده همه تنم شده مریضی بسکه جوش زدم ۲۷ سالمه مامانم میگه پشیمون میشی

من پشیمونم چرا زودتر جدا نشدم

سال اول بعد طلاق سخت ترین سال زندگی هست آدم خیلی به زمین و آسمون میخوره .. از سال دوم هر روز و هر ثانیه خداروشکر میکنی که از اون جهنم خلاص شدی