2777
2789
عنوان

بچه دوم بیارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 26 پست

دخترم دقیقا همسن دخترتونه 

منم تنهام خانواده ام شهر دیگه هستن 

واقعا میتونی هم باردار باشی هم به طور کامل به بچه اولت برسی؟؟؟چون بچه اولت الان درمرحله یادگیری و بریز و بپاش شما هم بی حوصله میشی هم خسته هم نباید دیگه بغلش کنی 

یکم زوده 

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترم دقیقا همسن دخترتونه  منم تنهام خانواده ام شهر دیگه هستن  واقعا میتونی هم باردار با ...

دختر من شیطون هست.اما گریه ای نیس.

تا اون به دنیا بیاد این‌میشه۳ساله.بچه سال اول راحت تره.

سال دوم که الان هست خیلی اذیت داره.

چکار کنم.هیشکی اینجا نیس بچه باهاش بازی کنه.دلم میخاد یه دختر دیگه بیارم هم بازی شن

دختر من دختر هم سن که دوست و رفیقش هم بشن نداره😶

آره دوساله بشه. فعلا دارم خودمو تقویت میکنم

ببین برنامه تربیتی داشته باش 

اینکه از لحاظ روحی و تربیتی خوب براشون وقت بگذاری 

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚
دختر من شیطون هست.اما گریه ای نیس. تا اون به دنیا بیاد این‌میشه۳ساله.بچه سال اول راحت تره. سال دوم ...

دخترمنم اصلا گریه نیس،اخه من نگا کردم به خودم دیدم غذا درس کردن سخته، بعد واسه از پوشک گرفتن باید کلی انرژی و حوصله بزاری ،

از طرفی من تمام وقت درحال صحبت کردن و بازی کردن و غذا دادن بهشم برا این گفتم😁شوهرت موافقه ،شوهرت تایم زیادی خونه هست ک کمکت کنه 

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
آره دوساله بشه. فعلا دارم خودمو تقویت میکنم

عزیزم خودم نظرم اینه 

بچه یا نباید بیاری ، اگر هم بچه دار شدیم حداقل دو تا باشن 

من میگم بیار ، پسر دومم بدنیا اومد ، اولی دو سال و نه ماهش بود 

چند ماه اول باید حسابی حواست به حسادت بچه ی اول باشه 

کار خوبی می‌کنی 

هر حادثه ای که در اجتماع اتفاق میفته ، همه ی ما زنجیر وار بهم ربط داریم. یکی اثرش رو زود میزاره یکی دیرتر .شمایی که انگشت اتهام رو میگیری سمت کسی ، سه تا انگشتت به طرف خودته. ❤️❤️❤️من زنم ، مولا علی من را ریحانه خطاب کرده،  من مادرم ، من نور خانه ام ، هر بار شیری که به نوزادم میدهم ، مثل آزاد کردن یک بنده است ، یک لیوان آبی که دست همسرم میدم برتر از یکسال نماز شب و روزه گرفتن است ، موقعی که دیگ غذا را میشورم خداوند هم گناهان من را میشوید، هر بار به موی فرزندانم شانه بزنم خداوند به ازاء هر مو حسنه ای میدهد و گناهی را پاک میکند (احادیث ائمه س ) خانه  مقدس است ، خانواده مقدس است. خانه ی من حریم پاک خداوند است. سخنرانی شهید سلیمانی در مقر توپخانه جبهه مقاومت در سوریه : ما بعد از اینکه میگوییم مدافعان حرم ، فکر میکنیم ‌مدافعان حرم خلاصه است ‌فقط در این دو حرم مقدس  عزیز سیده رقیه و سیده زینب . کل جمهوری اسلامی حرم است . وجوبش کمتر از حرم سیدالشهدا نیست ، کل جمهوری اسلامی.      گستردگی این حرم بیش از گستردگی حرم حضرت زینب سلام الله علیهم است.