2777
2789

من شوهری دارم که بسیار پرتوقعه،همش بهم میگه به حرفام گوش کن ازت بزرگترم، مشورت میکنه راهنمایی کنم اگر تو اون کار اشتباهی کنه میگه تقصیر توئه،گاهی خستس میگه همه چیزم تقصیر توئه،همش بهم میگه بهم احترام نمیزاری اگریه بار یه جا یه کوتاهی ای بشه کلا هرکار احترام ومحبتی که کردی رو فراموش میکنه ومیگه تو هیچ کاری واسه من نمیکنی برای هرکار من جلو جلو تصمیم میگیره بعد به من میگه بی عرضه ای،میگی تو هرکاری حتی اشتباه حمایتم کن من شوهرتم اما من نمیتونم جایی که ازنظرم غلطه حمایت کنم ووقتی موفق نمیشه میگه چون تو حمایتم نکردی،خسته شدم نمتونم تحملش کنم چه تصمیمی بااین آدم بگیرم هرچیم با زبون خوش بامهربانی میگم گوش میده ولی آخرش بازم حرف خودشو میزنه هرچی سعی میکنم بی فایدس با همچین مردی چکارکنم چطوری راه وروشمو باهش عوض کنم تادرست بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان