2777
2789
عنوان

دوستانی که با سوابق تحصیلی قبول شدن لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 28369 بازدید | 108 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن دولتی هم هست ولی رشته هاش خوب نیست

من برام اهمیت نداره فقط میخوام برم واسه بهمن ماه که پدر و مادرم چیزی نگن میخوام بخونم واسه کنکور دی ماه به نظرت چطوری انتخاب رشته کنم که بهمن قبول بشم

اگ تو کارنامه کنکورت قسمت بالاش ک با سوابق هست روزانه مجاز شده باشی اره میتونی بری

روزانه مجاز نشدم

ولی ظهر ی نفر اینجا گفت با سوابق

احتمالش هست بتونی بری روزانه

من ک سردر نمیارم گلم

امید ب خدا..... اینا رو با پردیس خودگردان مجاز شدم فدات بشم

قربونت 💞

یکی از دوستام با معدل ۱۴ تربیت بدنی دولتی شهرشون قبول شد 

ان شاالله قبولی 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
امید ب خدا..... اینا رو با پردیس خودگردان مجاز شدم فدات بشم

وای خدا من پارسال روزانه مجاز شدم نرفتم چون اصن هیچی نخونده بودماا امسال مثلا خوندم اینجوری شدم😐😂هنوزم باورم نمیشه از پارسال بدتر بودم

قربونت 💞 یکی از دوستام با معدل ۱۴ تربیت بدنی دولتی شهرشون قبول شد  ان شاالله قبولی

😃😃😃😃😃😃😃😃

خدانکنه

الهی ک ب حق این شب عزیز ب حاجتت برسی

ک نور امید رو تو دلم روشن کردی

🤲🤲🤲💋💋💋❤❤❤💖💖💖

روزانه مجاز نشدم ولی ظهر ی نفر اینجا گفت با سوابق احتمالش هست بتونی بری روزانه من ک سردر نمیارم گ ...

میدونم عزیزم منم مجاز نشدم ولی همون تو کارنامه یه قسمت هست مخصوص سوابق تحصیلیه اونو چک کن ببین روزانه مجاز شدی اونجا

روزانه مجاز نشدم ولی ظهر ی نفر اینجا گفت با سوابق احتمالش هست بتونی بری روزانه من ک سردر نمیارم گ ...

روزانه با سوابق رشته های زیادی نداره

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )