2777
2789
عنوان

چرا جاریای من میگن مهره مار داری؟! 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 35 پست
دقیقن خودت گفتی خودشیرینی نمیکنی واسه همینه

بخدا خیلیم تنبلم، چند بارم جاری بزرگه بهم گفت کار نمیکنی شوهرت چیزیت نمیگع؟!! گفتم چرا خیی میگه خب حال ندارم ، یعنی نه که بخام کلاس بزارم ۲ هفته یبار یه شامی میرم اما کاری هم نمیکنم

آخه در حدیه که مادرشوهرم حواسش نبود، یهو گفت به امیر (پسر بزرگش) گفتم حالا میدونم من حرف بزنم میگید ...

از حسادت خدایی یا آدم تو جمع خانواده قوم الظالمین نره یا اگه میره فقط با اونایی که یکم خوبن باشه وقتی اونا هستن تو نرو به شوهرت بگو دوست ندارم اعصابم خراب شه والا خوبه ما هم شوهرامونو ببریم تا باجناق که ازش تنفر داره باهاش کل بندازه 

من نه منم نه من منم😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا واقعا رفتارش با شما فرق داره ؟ خودت متوجه شدی که با شما بهتر رفتار کنه؟

والا با من میشینه غیبتای جاریا رو میکنه، میگم مادر ولشون کن، طفلکا دو سه تا بچه دارن اعصابشون ضعیفه یکیشونم شوهرش همش ماموریته تک و تنها با بچه مریض، ولی همیشه بهم میگه تو با من رو راستی خوشم میاد ازت 

بخدا خیلیم تنبلم، چند بارم جاری بزرگه بهم گفت کار نمیکنی شوهرت چیزیت نمیگع؟!! گفتم چرا خیی میگه خب ح ...

خوب میکنی مادرشوهرت میبینه یه رویی واسه همین جاریات میسوزن آخه اون طفلکا خودشونو به اب آتیش میزنن بلانصبت مث خرکارمیکنن حتما که به چشم مادرشوهره بیان😂

نه خودمون نه فقط جاریامون😝

بلا نسبت عزیزم بازم بلانسبت😂😂

ولی خب بازم نمیشه من همش یدونه جاری دارم اونم خواهرمه😍بلانسبتتو و😂😂😂😂😂😂😂

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇
از حسادت خدایی یا آدم تو جمع خانواده قوم الظالمین نره یا اگه میره فقط با اونایی که یکم خوبن باشه وقت ...

والا من دوتا جاری دیگمم دوس دارم، عین خاهرن واسم، ولی نمیدونم چرا اونا حرص منو میخورن، مثلا اون جاری بزرگم ۶ ماه قهر کرده بود نمیومد خونه مادرشوهرم، بعد شوهرم لابلای حرفاش گفت بخاطر تو نیومده گفته مادر طرف مرجانو گرفته ، من بخدا هنگ کردم

[QUOTE=247392080]بلا نسبت عزیزم بازم بلانسبت😂😂 ولی خب بازم نمیشه من همش یدونه جاری دارم اونم خواهرمه😍بلانسبتتو 

عزیزم شما نظر کرده ای و واگرنه جاری حسود من دو بار همش منو دید یکاری کرد تا ابد سایشو نخوام ببینم 

من نه منم نه من منم😎
اولین اینکه قسم هم نمیدادی پر پازدید نمیشد همچین موضوع جذابی نیس,😂

والا من دنبال موضوع جذاب نیستم دو دفعه پر بازدید شد، اصلا فکرشم نمیکردم، شب و روز تو نی نی سایت تاپیک ماجرای ازدواج و طلاقه، منم گذاتم، وای خدا شناسایی شدم آبروم رفت، خیلی بد خدا سرشاهده چشمام ترسیده

[QUOTE=247392080]بلا نسبت عزیزم بازم بلانسبت😂😂 ولی خب بازم نمیشه من همش یدونه جاری دارم اونم خواهر ...

خداییش ک من شانس اوردم😂راس میگی عزیزم میدونم.

خدایی دوبار همش؟؟؟؟؟😂

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇