2777
2789

سلام من تهرانم چند روزه به فکر سفر به غرب کشور افتادم

می خوام بدونم از تهران راه افتادم چه شهرها و جاذبه هایی قشنگه. روستای ارومانات و روستای پلنگان و دریاچه زریوار رو تو سرچ نت پیدا کردم ولی دنباله به مسیر گردشگریم مثلا از تهران برم همدان بعدش برم کجا.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول بیا سنندج بعد برو کرمانشاه از اونجا بیستون و صحنه هم سر راهته ...خیلی بهت خوش میگذره ...تاناکورا هم برید اگه اهل کفشای مارک و استوک هستید ...پارچه هم دوس دارید پارچه ی سنندج و کامیاران ...قشنگن و ارزون کامیاران بین سنندج کرمانشاهه 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

اون سمت ها دیروز شاهین صمدپور میگفت وبا زیاد شده. پیشنهاد میدم نرید

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

سنندج رستوران لیندو شهروند کبابی شیدا ....هتل شادی اینا خوبن ..

کرمانشاه مستقیم برو سمت طاق بستان پر از کبابی و هتلای خوب ...هتل جمشید شیک و مجلله  

ای خدا

راس میگه و طبق معمول ۱۰۰۰ نفر گرفتا باشن ۱۰۰ نفرشو میگن 

بچه ی کوچیکم‌ داری ...جای دیگه رو انتخاب کن ....بازاریای اینجا یه پاشون لب مرزه  ..رستورانا پر از رفت و آمد