2777
2789
عنوان

خون لانه گزینی یا پریود؟

335 بازدید | 30 پست

سلام دوستان 

من برای بارداری یکساله 

اقدام کردم این ماه دکتر برام سینال اف داد روز چهار تا هفت پریودی زدم بعدش برام امپول اچ سی جی نوشت که توی سه مرحله زدم سنو دادم گفت همع چی خوبه و نزدیکی داشته باشم منم دوسه بار رابطه داشتیم ولی شوهرم مریض شد دیگ نتونستیم تا اخر ماه رابطه داشته باشم امروز دوره هام 31روزست همیشه منظم گاهی دو سه روز عقب میوفتع ولی این بار پنج روز زودتر پریود شدم ولی پریودیم دو روز بیشتر نبود بعدش لکه بینی خیلی کم به رنگ قهوه ای داشتم زیر دلم گاهی درد میکنه ول میکنه نفخ و تکررادرار دارم و بعد غذا یکم حالت تهوع دارم نمیدونم این خون ریزی لانه گزینی یا اینکه عوارض قرص و امپولایی که زدم هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه هنوز  دیروز موعود پریودیم بود گفتم صبر کنم دو سه روز بگذره نمیدونم تست جواب میده اللن یا نه& ...

من 5 روز قبل پریود زدم تست مثبت بود

میشه برای سلامتیم حمد بخونین شاید دعای شما حال منو خوب کنه انشالا هر چی ازش بخواین بهتون بده♥️
نه هنوز  دیروز موعود پریودیم بود گفتم صبر کنم دو سه روز بگذره نمیدونم تست جواب میده اللن یا نه& ...

بزار 3 روز رد بشه بیبی چک بزن اگر منفی بود برو پیش دکترت شاید هورمونهات با داروها بهم خورده

مرسی عزیزم حالا صبر میکنم ببینم چی میشه یکم استرس دارم  

استرس نداشته باش آرامش مهمترین مساله موقع اقدام برا بارداری. 

بچه اولم استرس نداشتم 1 هفته ای حامله شدم حالا که محیط و شرایط زندگیم عوض شده 2 سال هنوز جواب نگرفتم چون خیلی استرس و فشار روحی دارم 

بنظرتون منم تست بدم یا نه؟ 

اره بزن اگه لانه گزینی بوده است مثبت میشه انشالا،نهایتش یه آزمایش میدید خیالت راحت میشه

میشه برای سلامتیم حمد بخونین شاید دعای شما حال منو خوب کنه انشالا هر چی ازش بخواین بهتون بده♥️