2777
2789
عنوان

خون لانه گزینی یا پریود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم حالا حتما خبرشو میدم دعا کنید این ماه باردار باشم 

خواهش میکنم خانومی انشالله صلاحشو خدا میزاره و میشی.

التماس دعا. 

اگر اعتقاد داری موقع نزدیکی برا بارداری تقویم نگاه کن 

استرس نداشته باش آرامش مهمترین مساله موقع اقدام برا بارداری.  بچه اولم استرس نداشتم 1 هفته ای ...

انشالله شمام زودتر جواب میگیری من که برا همه دعا میکنم سعی میکنم استرس دور کنم بازم نمیشه 

انشالله شمام زودتر جواب میگیری من که برا همه دعا میکنم سعی میکنم استرس دور کنم بازم نمیشه 

خواهرم 10 سال ناباروری داشت گفتن شاید با ای وی وف نتیجه بگیری رفت سفر که بیاد بره ای وی اف تو سفر باردار شد😄

خواهرم 10 سال ناباروری داشت گفتن شاید با ای وی وف نتیجه بگیری رفت سفر که بیاد بره ای وی اف تو سفر با ...

ای جان چه خووب  خداروشکر اونجا ارامش داشته گرقته سریع 

من 5 روز قبل پریود زدم تست مثبت بود

سلام منم رابطه بدون دخول داشتم جوری که فقط پیش آب ریخت اطراف واژن آب منی نبود 

چهار روز از زمان تخمک گذاری رد شده بود اون روز رابطه داشتیم . 

اما سه روز زود تر از موعود پریودی لک بینی دارم الان سه روز لک بینی دارم بکش قهوه ای هست  

از رابطمون ۹روز گذشته و امروز بی بی چک هم منفی بود 

چکار کنم کمک میکنید ؟

سلام منم رابطه بدون دخول داشتم جوری که فقط پیش آب ریخت اطراف واژن آب منی نبود  چهار روز از زما ...

منفی کاذب هم داریم،بتا بده

میشه برای سلامتیم حمد بخونین شاید دعای شما حال منو خوب کنه انشالا هر چی ازش بخواین بهتون بده♥️
سلام منم رابطه بدون دخول داشتم جوری که فقط پیش آب ریخت اطراف واژن آب منی نبود  چهار روز از زما ...

احتمالش کمه ولی خیال خودتو راحت کن ،

میشه برای سلامتیم حمد بخونین شاید دعای شما حال منو خوب کنه انشالا هر چی ازش بخواین بهتون بده♥️