2777
2789

سلام همسر من مرد خوبیه ولی مدام برای انجام هر خرید و هر کاری مخالفت میکنه مثلا بگم میخوا ژل تزریق کنم یا ظروف تزیینی بخرم یا موهامو صاف کنم یا هر کاری بگین مدام مخالفت میکنه بخوا گیر بدم اخرش راضی میشه ولی دیگه صفت گیر بودنو روم میزاره و ب روم میاره خسته شدم واقعا

بر قامت دلربای مهدی صلوات 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قایمکی انجام بده شوهر خواهرم اینطوریه خواهرم قایمکی ژل اینا میزنه شوهرش متوجه نمیشه 

اون دیگه چقد پرته😂😂❤️

به نیت مادر شدنم یه☝🏻صلوات میفرستی؟ 😘 و لطفا اینکه لایکم نکن    

کلمه های مثل تو و چرا آقایون را وارد وضعیت تدافعی میکند مردها طبیعتا دوست دارند رقابت کنند پس وقتی شما این حس را با بعضی از کلمات به همسرتون میدید 

یعنی اونو به چالش میکشید تا باهاتون مبارزه کنه.

بهتره شکایت هاتون را به درخواست تبدیل کنید

مثلا اول جمله هاتون رو با دوست دارم وقتی که...

خیلی خوشحال میشم وقتی که...

شروع کنید.

وقتی از ادبیات مناسب استفاده میکنید باعث میشه شوهرتون خواه ناخواه به حرفتون گوش کنه،مهارت کلامی خیلی خیلی مهمه

وقتی ناراحتی تصمیم نگیر *وقتی دیر میشه عجله نکن *وقتی یکیو دوسش داری زود بهش نگو بذار خودش بفهمه *وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده *وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن *وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه *وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن😊👌

بخدا خیلی رعایت حالشو میکنم فک‌کنم همین مسئله انقد رودارش کرده هرگز نگفتم پول لوازم ارایش بده یا قر و فر اضافه کنم خرج رو دستش بزارم یا وسایل سنگین خونه یهویی نمیخرم مدام تیکه تیکه پول جمع میکنم از همه چی میزنم که بتونم اون وسیله رو برا خونه بخرم 

بر قامت دلربای مهدی صلوات 
الان میریزن سرت

اخه میخاد ژل بزنه یا ظرف نمیدونم چی بخره

بخدا من سه ماهه کباب نخوردم دلم کباب پَر میخاد😐😂

به نیت مادر شدنم یه☝🏻صلوات میفرستی؟ 😘 و لطفا اینکه لایکم نکن