2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر لینکی چیزی داره به هیچ وجه روش نزن. پیام رو پاک کن بعدم بلاکش کن. رمز دو مرحله ای واتساپت رو فعال کن

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

شماره اش آدم احساس میکنه مال یه جای دیگس

سریع بلاک کن و پاک کن اصلا گوش نده

سریال بازی مرکب به وضوح تنها سریالی بود که زندگی تمامی انسان های دنیا رو خلاصه میکرد                                              بهترین دوستت همیشه بهت خیانت میکنه،بهترین دوستت با اینکه میتونه کمکت کنه ولی نمیکنه،کسی که کنارته و اونو یه آدم ساده میدونی در واقع اصل کاریه،بعضی وقتا مجبوری کسی رو که خیلی دوست داری رها کنی،با اینکه به کسی کمک میکنی ولی اون در مقابلش ازت استفاده میکنه و دورت میندازه،تو امروز با چند نفر دوستی ولی آخرش هیچکدوم برات نمیمونن،کسی که فکر میکردی تا آخر کنارته به راحتی در مقابل طمع هاش فراموشت میکنه          
واقعا 😨

اره ممکنه، خیلی مواظب باش. نمیدونم جدیدا چرا هک کردن زیاد شده . چندروز پیش یکی از دوستام میگفت باشماره محازی هکش کردن .وواقعا الکیه که میگن واتس واینا رو هک نمیکنن . اتفاقا هک میکنن .

عزیزم نگران نباش این پیام یه هفته پیش برام اومد از چند نفر که پرسیدم انگار چیز مهمی نیست البته اگه روی اون لینک نزنی و وارد سایت نشی

یه ترفنده واسه کلاه برداری میزنی روی لینک و رمزی که داده وارد میکنی و گوشیت هک میشه اما اگه توجه نکنی به این پیاما اتفاقی نمیفته، الآنم پاک کن پیاما