2777
2789

یه روز دوست صمیمیم که اسمش آیسو هست بهم گفت که تو خیلی بچه درس خونی

منم گفتم خب ؟! 

گفت میشه مثلا فلان کتاب فلان جا رو توضیح بدی گفتم باشه (کلا ازم فقط تو درساش کمک میخواست )

حالا فرداش گفت تو خیلی بچه مثبتی

منم گفتم خب ؟! 

گفت هیچی دیگه چون هی درس می خونی نمی تونی دوستی برقرار کنی منم دیگه ازت خسته شدم میرم

منم گفتم باشه برو منو ببین که به یه بچه تنبل اجازه دادم با یه شاگرد اول دوست بشه بچه پرو برو کی دوست خواست برو بابا بای کات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه سن و دنیای شما برای ادمهای این محیط مناسبه 

نه طرز فکر و صحبتهای خانمهای این سایت برای شما مناسبه 

کاش میشد برای هم سن های شما یک سایت همراه چند تا مشاور امروزی و دلسوز ایجاد کرد که دغدغه های نسل خودتون‌اونجا مطرح بشه و با تاپیکهای بزرگسالانه هم مواجه نشید 

من خودم به تاپیک های بزرگسالان کار ندارم همین چیزهای که به سن خودم میخوره رو نگاه میکنم بعدشم که کلا کل روز اینجا نیستم یه چند دقیقه میام بعد میرم به کار و زندگیم میرسم