2777
2789

میگفت چجوری به شوهرم بگم من گفتم یه جشن کوچک بگیر بعد به جای کادو سنوگرافی بزار تو جعبه بهش بده حالا شاید شما نظر بهتری داشتین بگین بعد ۱۲سال باردار شده خیلییی شوق دارن

تیکر مال عروسیمه هنوز عروسی نکردم نامزدم🥰دعا کنین منم هرچه زود تر برم سر خونه زندگیم دعاتون میکنم به خدا 😍هر وقت خواستیم عروسی کنیم یکی از آشناهامون فوت شد😔😔۶تیر میشه ۱سال که عقد کردیم🥰

با این تدارکات همسرش حتما متوجه میشه 

بنظرم یهویی و از پیش تعیین نشده  بهش بگه ، بیشتر ذوق میکنه 🤭🤭

هر حادثه ای که در اجتماع اتفاق میفته ، همه ی ما زنجیر وار بهم ربط داریم. یکی اثرش رو زود میزاره یکی دیرتر .شمایی که انگشت اتهام رو میگیری سمت کسی ، سه تا انگشتت به طرف خودته. ❤️❤️❤️من زنم ، مولا علی من را ریحانه خطاب کرده،  من مادرم ، من نور خانه ام ، هر بار شیری که به نوزادم میدهم ، مثل آزاد کردن یک بنده است ، یک لیوان آبی که دست همسرم میدم برتر از یکسال نماز شب و روزه گرفتن است ، موقعی که دیگ غذا را میشورم خداوند هم گناهان من را میشوید، هر بار به موی فرزندانم شانه بزنم خداوند به ازاء هر مو حسنه ای میدهد و گناهی را پاک میکند (احادیث ائمه س ) خانه  مقدس است ، خانواده مقدس است. خانه ی من حریم پاک خداوند است. سخنرانی شهید سلیمانی در مقر توپخانه جبهه مقاومت در سوریه : ما بعد از اینکه میگوییم مدافعان حرم ، فکر میکنیم ‌مدافعان حرم خلاصه است ‌فقط در این دو حرم مقدس  عزیز سیده رقیه و سیده زینب . کل جمهوری اسلامی حرم است . وجوبش کمتر از حرم سیدالشهدا نیست ، کل جمهوری اسلامی.      گستردگی این حرم بیش از گستردگی حرم حضرت زینب سلام الله علیهم است.      

یه جفت جوراب یا کفش نی نی همراه با سونو تو جعبه کادو بهش بده

خیلی حس خوبیه بعد ۱۲ سال 

ایشالا سالم بدنیا بیاد

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی😍انشالله نینیش ب سلامتی و دل خوش ب دنیا بیاد😍بهش بگ واس ما چشم انتظاراهم دعا کنه

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱

اول اینکه تبریک میگم

دوم اینکه یه کیک و یه باکس که توش بیبی چک و جواب ازنایشو یه لباس نوزار باشه کافیه

بعدم شوهرش اومد سوپرایزش کنه 

ازینا تو اینستاگرام زیاده بره ببینه ایده بگیره

خدایا مرسی❤️
با این تدارکات همسرش حتما متوجه میشه  بنظرم یهویی و از پیش تعیین نشده  بهش بگه ، بیشتر ذو ...

نه شوهرش میره سرکار منم  بهش گفتم  میام کمکت واسه بستن رُبان این چیزا که کارش سریع تر تموم بشه کیک هم سفارش داده عکس خودشو شوهرش یه نی نی 

تیکر مال عروسیمه هنوز عروسی نکردم نامزدم🥰دعا کنین منم هرچه زود تر برم سر خونه زندگیم دعاتون میکنم به خدا 😍هر وقت خواستیم عروسی کنیم یکی از آشناهامون فوت شد😔😔۶تیر میشه ۱سال که عقد کردیم🥰
نه شوهرش میره سرکار منم  بهش گفتم  میام کمکت واسه بستن رُبان این چیزا که کارش سریع تر تموم ...

به سلامتی ان شاالله 

هر حادثه ای که در اجتماع اتفاق میفته ، همه ی ما زنجیر وار بهم ربط داریم. یکی اثرش رو زود میزاره یکی دیرتر .شمایی که انگشت اتهام رو میگیری سمت کسی ، سه تا انگشتت به طرف خودته. ❤️❤️❤️من زنم ، مولا علی من را ریحانه خطاب کرده،  من مادرم ، من نور خانه ام ، هر بار شیری که به نوزادم میدهم ، مثل آزاد کردن یک بنده است ، یک لیوان آبی که دست همسرم میدم برتر از یکسال نماز شب و روزه گرفتن است ، موقعی که دیگ غذا را میشورم خداوند هم گناهان من را میشوید، هر بار به موی فرزندانم شانه بزنم خداوند به ازاء هر مو حسنه ای میدهد و گناهی را پاک میکند (احادیث ائمه س ) خانه  مقدس است ، خانواده مقدس است. خانه ی من حریم پاک خداوند است. سخنرانی شهید سلیمانی در مقر توپخانه جبهه مقاومت در سوریه : ما بعد از اینکه میگوییم مدافعان حرم ، فکر میکنیم ‌مدافعان حرم خلاصه است ‌فقط در این دو حرم مقدس  عزیز سیده رقیه و سیده زینب . کل جمهوری اسلامی حرم است . وجوبش کمتر از حرم سیدالشهدا نیست ، کل جمهوری اسلامی.      گستردگی این حرم بیش از گستردگی حرم حضرت زینب سلام الله علیهم است.      
الهی😍انشالله نینیش ب سلامتی و دل خوش ب دنیا بیاد😍بهش بگ واس ما چشم انتظاراهم دعا کنه

چشم حتما ان شاءالله که همه منتظرا دامنشون سبز بشه همه دخترای مجردم بختشون باز بشه خوشبخت بشن همه اونایم که مشکل دارن مشکلشون حل بشه

اول اینکه تبریک میگم دوم اینکه یه کیک و یه باکس که توش بیبی چک و جواب ازنایشو یه لباس نوزار باشه کا ...

اره منم چند تا کلیپ فرستادم براش