2777
2789
عنوان

اسم دوقلو

| مشاهده متن کامل بحث + 1400 بازدید | 76 پست
اسم پسر ایلیا و اِلیار به آیلین میان

ایلیا جاریم داره☹️

گذشته ای که حالمان را گرفته، آینده ای ک حالی برای رسیدنش نداریم وحالی ک حالمان را بهم میزند ،چه زندگی خوبی!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ژن دوقلویی دارید؟

نه گلم دارو هم مصرف نکردم خدا داده بهم😍😍😍😍😍❤️❤️❤️

گذشته ای که حالمان را گرفته، آینده ای ک حالی برای رسیدنش نداریم وحالی ک حالمان را بهم میزند ،چه زندگی خوبی!!!!
اره چون همسان ینی اول یه سلول بوده همون سلول جدا شده پس همجنس میشن

چقدر شگفت انگیزه کارای خدا 🤗واقعا نمیدونستم

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
چه جالب  چقدرقشنگ😍😍

😍😍😍😍❤️من خودم کلی تعجب کردم و هیجان زده و شوکه شدم اون لحظه

نوشتم تو دفترم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

😍

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
😍😍😍😍❤️من خودم کلی تعجب کردم و هیجان زده و شوکه شدم اون لحظه

انشالله که سالم و سلامت بغلشون بگیری گلم 

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
مگه همسان باشن حتما  هردو یک جنس میشن؟

اره دیگه هر دو از یه تخمکن ژنتیکی عین همن جنسیتشونم یکی میشه

یه اسگل که راه خونشو گم کرده....+.....حس میکنم یه چیزی داره منو میکشه میخواد ببرتم توی تاریکی مطلق و دیگه برم نگردونه اما من دیگه مانعش نمیشم دیگه نمیترسم دیگه نمیتونم بترسم.....
انشالله که سالم و سلامت بغلشون بگیری گلم 

ممنونم بابت دعا قشنگت ایشالله 

ایشالله شما هم هرچی از خدا میخای مثل معجزه برآورده بشه برات 

چون آراد دوست داری آراد و ایلیا 

ایلیا آخه جاریم اسم پسرش هست 💔☹️

الوین و الیار

دخترم هم گفت الوین 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️