2777
2789

هرچی آرده نصفش شکر من ایطوری درست میکنم حلوا شکری

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

روغن اب ارد شکر ب یک اندازه حالا ک شیرین نمیخوای یکم از شکر کم کن یا یکم ب ارد اضافه کن .

من چون خیلی چرب نمیخوام یکی دو قاشق از روغن کم میکنم. اب هم یکم بیشتر میریزم ک لطیف بشه

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روغن اب ارد شکر ب یک اندازه حالا ک شیرین نمیخوای یکم از شکر کم کن یا یکم ب ارد اضافه کن . من چون خی ...

ینی یه لیوان ارد،یه لیوان روغن خیلی چرب نمیشه،دوس ندارم روغن ازش بچکه

ینی یه لیوان ارد،یه لیوان روغن خیلی چرب نمیشه،دوس ندارم روغن ازش بچکه

ی لیوان ارد بریز یکم از ی لیوان کمتر روغن یکم از ی لیوان بیشتر اب.

باید انقدر بپزی دستت بیاد چی باب میلته

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

کلا هر چی پیمانه آرد بود، دو برابر پیمانه ی شکرت.اگه کم شیرین میخوای یک و نیم شکر. آروم آروم آب  رو به آرد تفت داده شده که با روغن مخلوط کردی ،اضافه می کنی و به هم میزنی تا جایی که از ماست سفت تر شه و حالا شکر رو اضافه می کنی و ادامه ی کهر، آخر که شعله پخش کن و دم کنی بذار و با حرارت کم نیم ساعت دم کن