2777
2789

پسرم امسال میره کلاس اول بعد راه مدرسه اش نسبت به خونمون دوره مثلا ۲۰ دقیقه ای تو راهه براش سرویس گرفتیم ولی من بازم استرس دارم همیشه با خودم رفته و اومده اصلا تجربه تنهایی جایی رفتن نداره حالا من نگرانم چی میشه بلد هست چکار کنه تعطیل شد بیاد سوار سرویس بشه بیاد خونه آخه خیلی کوچولوئه یه مقدار هم بازیگوش و سر به هواست با خودم میگم کاش مدرسه نزدیک خونه ثبت نامش کرده بودم حداقل میشد خودم برم سراغش ولی اون مدرسه خیلی بهتره تا این نزدیکه ...بعد یه رفتاری هم که داره اینه که برای کارهاش رو دست بقیه نگا میکنه هر کار بقیه کردن اونم انجام میده منظورم دوستاشه کلا اهل تقلید کردنه از خودش ابتکار عمل نداره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزززیییییزانم نگران نباشید خدا ب همراه کوچولوها فرشته گذاشته....بسپارید ب خدا و آیه‌الکرسی و ۴قل بخونید و نگران نباشید

و اگه میشه حرز امام جواد براشون تهیه کنید ک معرکه‌س

خیال دیدنِ رویت کند دل را چراغانی...
عزززیییییزانم نگران نباشید خدا ب همراه کوچولوها فرشته گذاشته....بسپارید ب خدا و آیه‌الکرسی و ۴قل بخو ...

من چون ناراحتی قلبی دارم استرس که میگیرم حالم بد میشه 

نگرانش میشم دیگه نمیشه نشد منم با این قلبم

عزیزم، دختره منم پارسال همین بود، و از بعد از عید که رفتن مدرسه من خیلی استرس داشتم. اما شما، شماره راننده سرویس رو بگیر، بعدم چند روز اول رو خودت باهاش برو و یادش بده سوار سرویس بشه،توی خونه هم یه نفر باشه که وقتی رسید بچه تحویلش بگیره.

اما کلا مدارس توی این مورد خیلی رسیدگی می کنن، اجازه نمیدن بچه تنها از مدرسه بیرون بره و برای سرویس هم خودشون صدا می کنن اسم بچه ها رو.

ولی یادت نره، دو سه روز اول رو حتما خودت باهاش تا دم سرویس برو.

این نگرانیا طبیعیه، برای ما گذشت، برای شمام میگذره❤

من چون ناراحتی قلبی دارم استرس که میگیرم حالم بد میشه  نگرانش میشم دیگه نمیشه نشد منم با این ق ...

سعی کنید آرامش داشته باشید نمیشد یه مدرسه نزدیکتر بذاریدش؟؟که خیال خودتون راحتر باشه 

عزیزم، دختره منم پارسال همین بود، و از بعد از عید که رفتن مدرسه من خیلی استرس داشتم. اما شما، شماره ...

خیلی ممنونم انشاالله.....میدونید شاید اصلا مشکلی هم نباشه ولی من بزرگش کردم و خودمو ناراحت میکنم چون تجربه ای تا حالا برای راه دور نداشتم مدرسه دخترم خوب و نزدیک بود راحت بودم بعد دخترم بیشتر حواسش بود این پسرم یه کم بازیگوشه