2777
2789
عنوان

دلم برا مامانم میسوزه

610 بازدید | 29 پست

مادربزرگم یعنی مامان بابام سنش خیلی بالاست وآلزایمرهم داره ده تابچه داره ۴تادخترو۶تاپسرازاون پسرافقط بابام نگه میداره وعمه هام حالاچرادلم برامامانم میسوزه چون مامانم بدحالترازمامان بزرگمه بنده خدا زانوهاش خم شدن ونمیتونه بشینه بلندبشه دیابت وفشارخون عصبی داره وکلی مریضه والبته مامانم همیشه عصبانیه وسرهرچیزی عصبی میشه دل دردای شدیدی میگیره و...خلاصه مامانبزرگم ازمامانم سالمتره وفقط آلزایمرداره 

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امکان نداره برای مادربزرگت پرستار بگیرید؟

دترامیگن بیاین جمع بشیم خونه بگیریم پرستاربگیریم واینا امابازم پسراش همکاری نمیکنن فقط بابامه که میگه خودم نگهش میدارم

دترامیگن بیاین جمع بشیم خونه بگیریم پرستاربگیریم واینا امابازم پسراش همکاری نمیکنن فقط بابامه که میگ ...

مادربزرگت خودش درآمدی نداره؟ با اون پول پرستار بگیرید

لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره
به نظرم بابات زنگ بزنه برادرا و خواهرات باهم نگهش دارید.دو‌ماه خونه ی یکی دو ماه خونه ی یکی دیگه این ...

عمه هام زیادگفتن ماهی یکی نگه داره ده تابچه ایم میشه سالی یک ماه اما امان ازعموهام یکیشون معتاده واون نگه میداره یکیشون زنش نمیذاره یکیم معتقده دختراچکاره ان نگهش دارن

اگر یه پرستار مناسب بگیرید مادربزرگت هم حالش بهتر میشه چون به دوست پیدا می کنه و احساس تنهایی نمی کنن

مادربزرگت خودش درآمدی نداره؟ با اون پول پرستار بگیرید

نه بابا فقط چندتازمین کشاورزی داره توروستاکه معلوم نیست دست کیه البته معلومه هاولی بهش چیزی نمیرسه

اون یکی عموهاتون رو بی خیال شید وقتی قصد همکاری ندارن. همین چند نفری که هستید یه تصمیم بگیرید

اگر یه پرستار مناسب بگیرید مادربزرگت هم حالش بهتر میشه چون به دوست پیدا می کنه و احساس تنهایی نمی کن ...

مادربزرگم ازاون فتنه هاست مگه قبول میکنن همه بچه هاش ازسرناچاری نگهش میدارن وگرنه انقدرحرفهای نامربوط میزنه که هیچس حاضرنیست نگهش داره

عمه هام زیادگفتن ماهی یکی نگه داره ده تابچه ایم میشه سالی یک ماه اما امان ازعموهام یکیشون معتاده واو ...

به هر حال مادر همشون هست نمیذاره یعنی چی؟

صحبت کنید همین کارو بکنید.

مادرت هم گناه داره چرا باید بشینه چند سال پیرزن نگهداذی کنه

اون یکی عموهاتون رو بی خیال شید وقتی قصد همکاری ندارن. همین چند نفری که هستید یه تصمیم بگیرید

یکی ازعمه هام خیلی شوهرش آدم خوبیه مادربزرگم توروشم فحش میده اماجواب نمیده وقتی خونه دختراست بیشتردردسرش سر همین عمه ام هست امااون یکیا ازسراجبارنگهش میدارن درواقع کسی چیزی نگه میذارن میمونه خونه همین عمه ام یا بابام