2777
2789

عدس رو ۴ ساعت خیس کردم ..

از ساعت ۱ونیم شب گذاشتم بجوشه ارد و ادویه و پیاز داغم زدم فقط سیب زمینی رو دیر زدم ولی ازاون موقع لعاب ننداخته زیرشم کم بوده چیکارکنم اخه ... مادرشوهرم مریضه عمل سختی  کرده واسه صبحونش پختم چون خوابم نبرد بلند شدم درست کنم 

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میکسر داری؟ گوشتکوب برقی بزن داخلش هم له میشه هم لعاب میده هم لذیذ تر میشه البته اگه زیاد اب نریخته باشی 

ارد من نمیزنم همینطوری درست میکنم گوشتم میریزم مزه آش میگیره

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
میکسر داری؟ گوشتکوب برقی بزن داخلش هم له میشه هم لعاب میده هم لذیذ تر میشه البته اگه زیاد اب نریخته ...

ابش زیاده فکرکنم البنه کشیده شده

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه

ابش زياده اگر گوشتكوب برقى دارى يه كم ميكس كن اكر ندارى يه كمش رو با گوشتكوب دستى له كن اضافه كن به قابلمه سيب زمينى هم بكوب

اين پيج اطلاعات خوبى داره مثل چيزهاى ساده اى كه از خيلى وقت پيش بايد بلد بوديم… vaginismus.irr
به به چه عروسی امیدوارم قدرتو بدونن

نمیدونن دستم نمک نداره