2777
2789

خانوما من از عمل دماغ میترسم الان شاید برم برای فیلر بینی بهنظرتون خوبه

تیکر تولد 1سالگی دخترمه 👨‍👩‍👧     با افتخار کرد کرمانشاهم💚💚  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجور عمل ها موقته و طبیعتا تغییر چندانی نداره من جراحی بینی داشتم اصلا ترس نداره بیهوش میشی به هوشم میای دردت اندازه یه سوزش کوچیکه چون مورفین میزنن هیچ دردی حس نمیکنی یه هفته اول یکم کلافگی داره چون با دهن باز مجبوری نفس بکشی شبا من یه لیوان اب کنارم میزاشتم کم کم میخوردم چون روی زبونم کامل خشک شده بود لبامم بالم لب میزدم ولی ارزششو داره کلی چهره عوض میشه بینی من مشکل زیادی نداشت اندازشم بزرگ نبود فقط یه قوز داشت بخاطرش اصلا خوشم نمیومد همه میگفتن انجام نده بهت میاد ولی بینی الانمو دوس دارم 

yn
دماعتون استخوانیه یا گوشتی میخوای چجوری بشه؟ تزریق ژل که برا ۶ ماه تا یکسال دوام داره

دماغم خوبه غوضم نداره ولی نوک بینیم گرده یعنی گوشتیه

منظورت ژله؟ من انجان دادم ۸ ماهه ک جاش قرمزه قرمزیش از بین نمیره میترسم نیکروز نشه

عزیزم چقد هزینه کردی

اینجور عمل ها موقته و طبیعتا تغییر چندانی نداره من جراحی بینی داشتم اصلا ترس نداره بیهوش میشی به هوش ...

اره  درست میگی ولی واقعا میترسم ولی منم فقط نوک بینیم گوشتیه فک کنم عملشراحت باشه حالا گفتم یه بار انجام بدوم فیلر رو ببینم راضی هستم یا نه