2777
2789
عنوان

دکترم ۲۰ تا لتروزول برای ده شب داده.

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 49 پست
یعنی یکی دو روز بعدش تخمک گذاری میکنم؟  تو سایتا نوشته بود تا پنج روز بعد قطع مصرف تخمک گذاری ...

نه نه میدونی منظورشون چیبوده

چون حالت عادی ۵ روز مصرفه، پس فرد تقریبا ۵روز بعدش یعنی همون موقعی که شما قطع میکنی حدودا تخمک گذای داره

پس شما که حالا باید ۱۰ شب بخوری، درواقع میشه همون حدود

اینطوری نیست که کلا هروقت قرص قطع بشه تخمک گذاری انجام میشه

تخمک گذاریت سر موعد خودش ان شاءالله انجام میشه خیالت راحت

گفتم بهش اعتماد کنم. از قبل عید زیر نظرشم. اگه جواب نگیرم این ماه عوض میکنم. اما این لتروزول رو‌نمید ...

تخمک گذاری ترشح زیاد و درد تخمدان میگیری خودت متوجه میشی وسط سیکل میفته تقریبا

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من ب جات بودم میگفتم برام عکس رنگی بنویسه هیچ ضرری نداره لوله ها رو باز میکنه اگه چسبندگی داشته ...

یشب درمیون پیاده روی میرم. اما نمیدونم تاثیر داره یا نه. 

پریودیم منظمه. ممکنه بازم تنبلی داشته باشم؟ 

این ماه ایشالله که اوکی شه. اگه نشه خودمم به سرم زده بوده برم یه دکتر دیگه بگم برام عکس رنگی بنویسه. 

ممنونم عزیزم 💋💋

گفتم بهش اعتماد کنم. از قبل عید زیر نظرشم. اگه جواب نگیرم این ماه عوض میکنم. اما این لتروزول رو‌نمید ...

من ۵ شب روزی دو تا خوردم فک کنم سوم تا هفتم بود

یشب درمیون پیاده روی میرم. اما نمیدونم تاثیر داره یا نه.  پریودیم منظمه. ممکنه بازم تنبلی داشت ...

بله ممکنه تنبلی داشته باشی. خواهش میکنم ان شاءالله زودتر مامان بشی

نه نه میدونی منظورشون چیبوده چون حالت عادی ۵ روز مصرفه، پس فرد تقریبا ۵روز بعدش یعنی همون موقعی که ...

مرسی عزیزم

بخدا چقد اروم شدم با این حرفت. درسته کاملا. چون ماه قبل یدونه فولیکول داشتم فک کنم خواسته فولی هام زیاد شه گفته روزای مصرفمو بیشتر کنم☺️

امروز زنگم زدم گفتن مسافرت رفته نتونستم جوابمو بگیرم کلی فکرم درگیر شد که چیکار کنم. مرسی عزیزم. خدا خیرت بده

تخمک گذاری ترشح زیاد و درد تخمدان میگیری خودت متوجه میشی وسط سیکل میفته تقریبا

اره هر ماه هم از رو ترشحاتم متوجه میشم. هم از روی کیت. دقیقا ۱۵ روز بعد از پررنگ شدن کیت یعنی ۱۴ روز بعد تخمک گذاری پریود میشم.
فک میکردم که این قرصو بخورم تخمک گذاریم اخرتی سیکل میفته که دوستان گفتن تخمک گذاریت سرجاشه خیالم راحت شد

مرسی قوربونت برم

منم ماه قبل با اینکه گفته بود ده شب اینجوری مصرف کردم جواب نگرفتم. شما همون ماه اول باردار شدی؟  ...

بله عکس رنگی ام انداختم همون ماه

بله ممکنه تنبلی داشته باشی. خواهش میکنم ان شاءالله زودتر مامان بشی

مرسی عزیزم

حتما رعایت میکنم. انشالله بتونم این حسو تجربه کنم.

تو این شبا دعا کن برام. یعنی یه آرزوی دست نیافتنی شده برام. دیگه حتی نمیتونم تجسمش کنم 

مرسی عزیزم حتما رعایت میکنم. انشالله بتونم این حسو تجربه کنم. تو این شبا دعا کن برام. یعنی یه آرزو ...

الهی خیلی زود نی نی تو بغل بگیری . منم تنبلی داشتم با کلی دوا و دکتر به خواست خدا باردار شدم 

الهی خیلی زود نی نی تو بغل بگیری . منم تنبلی داشتم با کلی دوا و دکتر به خواست خدا باردار شدم 

واقعا فقط خواست خداست. 

فک میکردم هر وقت دلم میخواد باردار میشم. هر ۶ ماه میرفتم چکابو خیالم راحت بود سالمم.

الان میبینم به گفته دکترا همه چی اوکیه ولی نمیشه. میبینم فقط خواست خداست. واقعا درسته که تا اون نخواد برگی از درخت نمیفته.

قبلا بچه میدیدم اصلا خوشم نیومد. الان بال بال میزنم واسه بچه.

میبینم واقعا یه معجزه و هدیه از طرف خداست