2777
2789
عنوان

دکترم ۲۰ تا لتروزول برای ده شب داده.

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 49 پست
منم این ماه خوردم ده تا فولی ۲۰ داشتم الان پا درد دارم فک کنم میخوام پری بشم دکترم گفته ۱۵ روز دوفاس ...

من فقط یدونه فولیکول ۲۲ داشتم ماه قبل. بقیه سه و پنج بودن که ریز بود. 

شاید واسه همین گفته بهم ده شب که تعداد فولیکولام بیشتر شه احتمال بارداریم بالا بره؟ 

من فک میکردم لتروزول فقط یه فولی رو رشد میده. اگه زیاد بخوری مثلا سایزش ۴۰ اینا میشه باعث میشه باردار نشی

عکس رنگی نه ننداختم. یماه کلومیفن رو ده شب خوردم واژنم خشکه خشک شد حتی نتونستم نزدیکی داشته با ...

عکس رنگی خیلی جواب میده.خب دکتر تو عوض کن 

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این ماه خوردم ده تا فولی ۲۰ داشتم الان پا درد دارم فک کنم میخوام پری بشم دکترم گفته ۱۵ روز دوفاس ...

به من پروژسترون داده از ۱۵ پری به بعد. روز هشتم هم تا پنج روز استرادیول.

پا درد چرا؟ من پا درد از علایم پریودیم نیست. عوارض قرصه یعنی؟ 

من روزی ۳تاهم استفاده کردم ولی تو کل زندگی بیش از چندبار نمیشه اینکارو کرد

منم فک میکردم درستش این باشه دوز دارو رو ببره بالا ولی روزشو برد بالا. الان فک میکنم من تا ۱۲ پریودی این قرصو بخورم. پس کی تخمک گذاریم میشه؟

عکس رنگی انداختی؟ منم تا حالا نشنیدم ۲۰ تا لترازول. 

عکس رنگی ننوشته برام اخه. 

یه ماه واسم کلومیفن نوشت که اصلا جواب نداد رو بدنم. بهم نساخت. دو ماهه داره لتروزول مینویسه. گفت اگه جواب نگرفتم این ماه برم پیشش دوباره. فک کنم عکس رنگی بده اون موقع. 

بنظرت چیکار کنم؟ 

ماه قبل با قرص فقط یه فولی ۲۲ داشتم. بقیه ریز بود

عکس رنگی خیلی جواب میده.خب دکتر تو عوض کن 

گفتم بهش اعتماد کنم. از قبل عید زیر نظرشم. اگه جواب نگیرم این ماه عوض میکنم. اما این لتروزول رو‌نمیدونم چیکار کنم. پنج شب بخورم یا ده شب. اگه ده شب بخورم تخمک گذاریم کی میشه؟ چون دیگه این ماه سونو ننوشته برام

عزیزم نگران نباش وقتی تا۱۲ بخوری، روز ۱۳ ۱۴ احتمالا تخمک گذاریته

یعنی یکی دو روز بعدش تخمک گذاری میکنم؟ 

تو سایتا نوشته بود تا پنج روز بعد قطع مصرف تخمک گذاری میکنی ترسیدم اصن. 

پس ده شب خوردنم اوکیه نه؟ 

عکس رنگی ننوشته برام اخه.  یه ماه واسم کلومیفن نوشت که اصلا جواب نداد رو بدنم. بهم نساخت. دو م ...

والا من ب جات بودم میگفتم برام عکس رنگی بنویسه هیچ ضرری نداره لوله ها رو باز میکنه اگه چسبندگی داشته باشی. تا قبل از اقدام حسابی ورزش کن شاید تنبلی داری. بعد از اقدام زود بلند نشو بخواب به همون پهلو ک فولیکول خوب داری

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤