2777
2789

مچکرم ازینکه کمک میکنی همه نظرات میخونم برامم مهمه دوتا سوال اول مهمترن

1: طبق اطلاعاتتون چه حرفه ای و فنی بدرد بخور و درامد زاس؟ (حالا بین اطرافیان دیدین موفق شدن؟ )

2:به جز یاد گرفتن یک حرفه چه شغلی در کنارش برا دختر 17ساله هس ک قبولش کنن؟ 

3: ب نظرتون دخترایی که تک پر هستن موفق تر بودن یا اونایی ک چندصدتا زاپاس و فلان داشتن و کدوم برا پسرا جذابتره ؟

4: درامد رو چی سرمایه گزاری بشه خوبه؟ 

دیگه هرچی هم دوس داشتید بگید که همسن من بودید چیکار میخاستید بکنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونم خیلیا خوششون نمیاد ولی شرمنده میخاسن نظرات بدونم    

نظر خودت چیه؟؟ تو جذب پسری میشی که با همه لاس میزنه؟

عشق در اوج اخلاصش به ایثار رسیده است و در اوج ایثارش به قساوت💔

یه هدف داشته باش تو زندگیت فقط رو اون تمرکز کن و برو جلو. موفق ک بشی آدم موفق میاد سمتت. دوس پسر و... اینا مثل دست انداز سرعت رشد تو کم میکنه.ببخشید دیگه در حد توانم اینا ب ذهنم رسید بگم

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤

من ی دختر دیدم میکاپ کار ۲۰ سالش ملیونی درآمد داره عروس درست میکنه 

گفته بوده از ۱۷ سالگی تو کار میکاپ رفتم 

در مورد زاپاس این چیزها فکر نکن 

هرچی تو سالم باشی خواهم برات بهترین رقم میزنه 

من ۱۸ سالم بود با هیچ کس نبودم فقط شب ها از خدا میخاستم بهترین بهم بده الان همسرم میگ من دوران مجری تنها بودم از خدا ی دختر تنها میخاستم پس عزیزم دنیا میچرخه کاری به کسی نداشته باش 

اول از همه بگو چقدر درس خوندی و اطرافیانت چطورن

درسم عالیه کلاس یازدهم میرم انسانی

کل سال سر کلاس نبودم بعد امتحانات پایانی یه شبه بیشتر درسا رو بیست کردم

اطرافیان فامیل بابام همه میرن خارج و, میانو فامیل یکی از بازیگرای مشهورم هسم 

درسم عالیه کلاس یازدهم میرم انسانی کل سال سر کلاس نبودم بعد امتحانات پایانی یه شبه بیشتر درسا رو بی ...

ببین راستشو بگم ۳۰ سالمه برگردم به عقب هدف معین درستووو ادامه بده در کنارش کارهای دیگه نه کارهای دیگه اولویت بشه یه فرد بیزینس دار تحصیلکرده بهتر از بیزنس دار بیسواد بعد زبان ، کامپیوتر وقتت هدر نده برای پسرهای خیابونی و سن کم برو دنبال هدفت بزرگتر بشی اونم میادد

ببین عزیزم شما هر کاری رو میخوای بکنی باید علاقه داشته باشی بهش یعنی بری سراغ کاری که بهش علاقه داری . البته فقط علاقه نیس ، تصمیم درست باید بگیری و مطمئن باشی کاری رو که میخوای انجام بدی آینده خوبی داشته باشه . و این که حتما با یه بزرگتر مشورت کن یا پدر یا مادرت و یا هر کسی که میدونی میتونه بهت کمک کنه