2777
2789
عنوان

یه رفتار مادرشوهرم رو مخمه؟؟؟؟؟

245 بازدید | 12 پست

وقتی میاد خونمون تو سینک ظرفشویی آب دهن میندازه....با اینکه میدونه من بدم میاد ولی تکرار میکنه...بنظرتون چطور بهش بگم دیگه نکنه....

بخدا حالت تهوع میگیرم از دستش🤮🤮🤮

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به در بگو دیوار بشنوه مثلا وقتی که اون خونتون شوهرت و بگیر کنارت و بهش بگو نکن این کارو بدم میاد (مثلا شوهرت تف کرده تو ظرف شویی)من خودم همیشه این کار و میکنم وقتی چیزی تو مخم باشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به در بگو دیوار بشنوه مثلا وقتی که اون خونتون شوهرت و بگیر کنارت و بهش بگو نکن این کارو بدم میاد (مث ...

ای بابا ب شوهرم گفتم..میگه خونه خودشه ب توچه...انگار ن انگار ک من زن اون خونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلافاصله جلوی چشمش آب جوش بریز تو سینک خودش میفهمه کارش چقدچندشه

اتفاقا سریع پشت سرش میرم تو آشپزخونه ک آب دهن نندازه میبینم میندازه سریع جلوش آب میگیرم....خدا لعنتش کنه...دیروز یه آب دهن گنده انداخته ک حالمو بهم زد....🤮🤮🤮🤮

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای بابا ب شوهرم گفتم..میگه خونه خودشه ب توچه...انگار ن انگار ک من زن اون خونم

خب شوهرت مث مادرشه 

یه کار دیگه کن بشین پیش مادرشوهرت بگو شوهرم همش تف میکنه تو ظرف شویی من خیلی بدم میاد نمیدونم این اخلاق بدو از کجا آورده بزار اصلا شوهرم بی خبر باشه

خب شوهرت مث مادرشه  یه کار دیگه کن بشین پیش مادرشوهرت بگو شوهرم همش تف میکنه تو ظرف شویی من خی ...

حتمن امتحان میکنم این حرفو....مرسی

ولی همسرم خیلی مرد تمیزیه🥴🥴🥴

1
5
10
15
20
25
30
35
40