هیستریک مدیر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 1040 عنوان جدیدن همش صورتم جوش میزنه چیکار کنم بره اگ کسی راه حلی داره لطفن بگه داره دیوونم میکنه | مشاهده متن کامل بحث + 6452 بازدید | 97 پست از بهمن ماه هی دارم جوش میزنم اصلن نمی دونم چرا جای گونه لپم چونه بین دوتا ابرو دیوونم کردهچیکارکنم برنتازه جاشم می مونه نمیره (الان امتحان کردم سه تا جوش زدم اردیبهشت هنوزم جاش نرفته( سه ماهه الان)) اههه😭 1401/05/13 | 00:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sahelll111111 عضویت: 1401/02/22 تعداد پست: 2687 بابا همینجام ک من از صب چون این سنی ک هستی یکم حساسه منم ۱۷ سالم بود هی میگفتم نکنه زشتم نکنه فلانم ... آره می دونم تا حالا خیلی تاپیک دیدم ب سن من بودن گفتن خیلی احساس زشتی میکنمچن نفر تو سایت عکس منو دیدنامیدوارم ک واقعا نظر واقعیشونو بگن و برای امیدواری نباشه ☹️ کمتر از ۵۰ روز مونده ب اینکه انتظارم تموم شه🌱🙂تویی ک داری امضامو میخونی برام صلوات میفرستی ؟😍بوس بهت❤این ۵۰ روز برام خیلی سخته🙂🖤ولی تموم میشه می دونم🙂
هیستریک مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 1040 آخه خال مادرزادیه هر خالیو نمیشه برداش ک من فقط میخوام یه جوری نباشه ک وقتی یکی نگا می ... خالت گوشتیه؟خال مادرزادی آخه مال تو جای بدی نیست خالت می تونی برداری ولی حالا از نزدیک ک ندیدمت ولی ممکنه نظر بقیه ب خالت جلب بشه چشماتم ک درشته قشنگ مشکلی نمی بینم ک من
sahelll111111 عضویت: 1401/02/22 تعداد پست: 2687 خالت گوشتیه؟ خال مادرزادی آخه مال تو جای بدی نیست خالت می تونی برداری ولی حالا از نزدیک ک ند ... نه گوشتی نیس کمتر از ۵۰ روز مونده ب اینکه انتظارم تموم شه🌱🙂تویی ک داری امضامو میخونی برام صلوات میفرستی ؟😍بوس بهت❤این ۵۰ روز برام خیلی سخته🙂🖤ولی تموم میشه می دونم🙂
هیستریک مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 1040 نه گوشتی نیس خب پس خطری نیس می تونی بری برداری اگ اذیتت میکنه سنتم برای برداشتن خال اوکیه
sahelll111111 عضویت: 1401/02/22 تعداد پست: 2687 تو کدوم بودی؟همونی ک گفت تو ابتدایی یکم بم گفت زشتی کمتر از ۵۰ روز مونده ب اینکه انتظارم تموم شه🌱🙂تویی ک داری امضامو میخونی برام صلوات میفرستی ؟😍بوس بهت❤این ۵۰ روز برام خیلی سخته🙂🖤ولی تموم میشه می دونم🙂
sahelll111111 عضویت: 1401/02/22 تعداد پست: 2687 خب پس خطری نیس می تونی بری برداری اگ اذیتت میکنه سنتم برای برداشتن خال اوکیه خانوادم نمیزارن ک من میخوام همینجوری بمونه فق میترسم زشت باشه کمتر از ۵۰ روز مونده ب اینکه انتظارم تموم شه🌱🙂تویی ک داری امضامو میخونی برام صلوات میفرستی ؟😍بوس بهت❤این ۵۰ روز برام خیلی سخته🙂🖤ولی تموم میشه می دونم🙂
هیستریک مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 1040 تو کدوم بودی؟همونی ک گفت تو ابتدایی یکم بم گفت زشتی ن بابا تاحالا کسی بهمنگفته زشت
هیستریک مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 1040 خانوادم نمیزارن ک من میخوام همینجوری بمونه فق میترسم زشت باشه وا براچی نمیزارن هزینه انچنانی ام نداره ها
sahelll111111 عضویت: 1401/02/22 تعداد پست: 2687 ن بابا تاحالا کسی بهمنگفته زشت خوشبحالت☺🙂من بخاطر قیافم تا حالا خیلی اشک ریختمفک کنم اعتماد ب نفست زیاد باشه من ک ندارم اصن کمتر از ۵۰ روز مونده ب اینکه انتظارم تموم شه🌱🙂تویی ک داری امضامو میخونی برام صلوات میفرستی ؟😍بوس بهت❤این ۵۰ روز برام خیلی سخته🙂🖤ولی تموم میشه می دونم🙂
sahelll111111 عضویت: 1401/02/22 تعداد پست: 2687 وا براچی نمیزارن هزینه انچنانی ام نداره ها نبخاطر هزینه نهمیگن ب چیزی ک مادر زادیه دست نمیزنن تو بودی برمیداشتی؟اگه مث من بود قیافت کمتر از ۵۰ روز مونده ب اینکه انتظارم تموم شه🌱🙂تویی ک داری امضامو میخونی برام صلوات میفرستی ؟😍بوس بهت❤این ۵۰ روز برام خیلی سخته🙂🖤ولی تموم میشه می دونم🙂
هیستریک مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 1040 خوشبحالت☺🙂من بخاطر قیافم تا حالا خیلی اشک ریختم فک کنم اعتماد ب نفست زیاد باشه من ک ندارم اصن ... اوه کی گفته منم جوش درآوردم نمیره کم گریه نکردم بابا بقیه رو قضاوت نکن هرکی ی مشکلی داره
کیان_جوون عضویت: 1399/07/30 تعداد پست: 734 دقیقا جوش ها بین سنین ۲۰ تا ۲۳ سالگی به اوج کارشون میرسند دلیلشم فعال شدن یک سری هورموناست دا ... پس چرا من هنوزم جوش میزنم خیلی زیاد از همه جای بدنپشتم و بازوها پره جدیدا هم داره از گردنم و اینا جوش میزنه😮💨😮💨😮💨😮💨هووووف خسته شدم دیگه از جوش
sahelll111111 عضویت: 1401/02/22 تعداد پست: 2687 اوه کی گفته منم جوش درآوردم نمیره کم گریه نکردم بابا بقیه رو قضاوت نکن هرکی ی مشکلی داره جوش میره 😂منم خیلی در میارم کمتر از ۵۰ روز مونده ب اینکه انتظارم تموم شه🌱🙂تویی ک داری امضامو میخونی برام صلوات میفرستی ؟😍بوس بهت❤این ۵۰ روز برام خیلی سخته🙂🖤ولی تموم میشه می دونم🙂
هیستریک مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 1040 نبخاطر هزینه نه میگن ب چیزی ک مادر زادیه دست نمیزنن تو بودی برمیداشتی؟اگه مث من بود قیافت تو ک خوبی اره میرفتم بر میداشتم من خودم خال ریز دارم باید برم بپرسم اینارو میشه برداشت یا ن ولی خب خال من از این کمرنگاس ی چن تا رو گونم ایشالا ک بشه با لیزر برشون داش
هیستریک مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 1040 جوش میره 😂منم خیلی در میارم ن بابا الان ۴ ماهه درگیرشم دعا کن بره خیلی عصابمو خورد کرده نمی دونی