2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوش بدن هم همینطور ،خواهرم کتف و پشتش یه مدته جوشای چرکی میزنه ،برای کبد چرب هم آزمایش داد و هم سونو ...

فکر نکنم جوش بدن تفاوتی با جوش صورت داشته باشه دلیل ایجادشون هر چی باشه مشترکه 

سن و سال  و بهم ریختن هورمونا و غدد حرف اول رو توی جوش میزنه و کبد و خون حرف ثانویه رو اونم در سن بالاتر

الان اینایی ک گفتی انجام بدم‌میره قبلن انجام دادی؟؟ تا چن وخ ادامه بدم باید ؟

اره من هر کرمی ک بگی هر دکتری ک بگی رفتم اخرش زنگ زدم دکتر مظاهریان اینارو گفت بعد یکماه همش رفت فقط شستن با ای یخ و کمپرس یخ روزانه یادت نره با اونا ک گفتم بخر واسه منم دعا کن نتیجه گرفتی ب هیچوجهم بهشون دست نزن ک پخش میشن تو کل صورتت بذارش ب حال خودش

اینو ندادم چطوریه ازمایشش؟؟

برو دکتر زنان بگو واسه کیست و تنبلی تخمدان سونو بنویسه یه سری آزمایشای هورمونی هم مینویسن ولی مال من از رو سونو تشخیص داده شد ک دارم دقیقا مثل شما رو گونه و چانه بیشتر جوش میزدم ک چانه علتش همینه

نه دیر واسه چی ؟ پریودی هات نامنظمن؟ خونریزی هات خیلی کم یا خیلی زیاد نیس؟ من در کنار درمان بادکش ...

جدیدن چن روز این ور اونور میشه 

ن عادیه

من ی بار سونو کردم سالم بود ولی یادم نمیاد چن سالم بود

ممکنه تو سونو چیزی معلوم نباشه؟

بادکش گرم چیه؟