2777
2789
عنوان

بچتون از کی به شما وابسته شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 29 پست
خدا کنه پسر منم اینطوری بشه اونوقت رفتارش با فامیل و بقیه چجوریه؟ خیلی صمیمی و وابسته ی اونا هم هست؟ ...

اگر مثل مادرشوهر من باشن دعاش میدن حتما

حال دلم خوب بود ولی افسوس ک خرابش کردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونید چیه از هر یک باری که اینا میبیننش شوهرم ۱۰۰ تا فیلم تو یک ساعت میگیره میترسم بعداً که بزرگ شد بگه تو برام چکار کردی ممکن همش پیش خانواده بابام بودم و همه کارام رو اینا کردن مثلاً یک بار مادر شوهرم به قاشق میگیره دستش غذا تو دهن پسرم میزاره همه از تمام جهات ازش فیلم میگیرن یکدفعه از یک بار غذا دادن ۳۰ تا فیلم مختلف هست دیگه برید تا تهش

خدا کنه پسر منم اینطوری بشه اونوقت رفتارش با فامیل و بقیه چجوریه؟ خیلی صمیمی و وابسته ی اونا هم هست؟ ...

نه وابسته نیست اصلا شب جایی نمیمونه با همه مهربون و خوبه ولی پیش کسی نمیمونه

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
نه وابسته نیست اصلا شب جایی نمیمونه با همه مهربون و خوبه ولی پیش کسی نمیمونه

شما باهاش چجوری هستی؟ بخدا من دارم دیونه میشم آنقدر که به این موضوع فکر میکنم 

شما باهاش چجوری هستی؟ بخدا من دارم دیونه میشم آنقدر که به این موضوع فکر میکنم 

عزیزم انقدر درگیر این موضوع نباش مطمئن باش بسیار وابسته هست به شما ولی انقدر شما رو کنار خودش میبینه اطمینان خاطر داره که شما رو برای خودش داره ولی بقیه رو کمتر میبینه و براش جدید هستن بزرگتر که بشه محبتش رو بیشتر بهتون ابراز میکنه خیلی دیر نیست که بزرگ بشه و حرف بیفته و بهتون بگه جون دل منی مامان قشنگم

اون زمان‌میاین تاپیک‌میزنید و میگید چیکار کنم وابستگی پسرم بهم کمتر بشه

زمان بدید و از لحظات الانتون لذت ببرید

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
عزیزم انقدر درگیر این موضوع نباش مطمئن باش بسیار وابسته هست به شما ولی انقدر شما رو کنار خودش میبینه ...

عزیزم مرسی از دلگرمی و انرژی مثبتت من هم  امیدوارم 

حس میکنم  اره چون اصلا طرفشون نمیرف حتی یک بوسم نمیداد همش مینالید یهویی تغییر کرد حالا میره بغلش 

جالبیش اینجاس بغل کسی دیگه نمیره ها بغل او مادر فولاد زری  ک بدم میاد میره

وای چقدر وحشتناک اینطوری در حق بچه ظلمه که

اره عوضی اشغال میخاسم ببرم پیس دعا ده ببینم اگر دعا داده باطلش کنم رو بچم بیشتر از این تاثییر نزاره