2777
2789
عنوان

بلوغ

180 بازدید | 18 پست

دخترم الان یازده ساله تمام داره الان هشت نه ماهی هست بکی از سینه هاش رشد کرده ولی یکی دیگه از سینه هاش رشد نکرده  طبیعی هست ، کسی دختر نوجوان داره ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم معمولا اینطوریه. جلو تر برن برطرف میشه 

عشق شما جواد خیابانی🗿🤙آره من جواد خیابانی در مزرعه هستم بیا سرزنش کن🍆🐎army_forever⭐💜جالبه. اینجا نه‌ها، اینکه علاقه خاصی به سرک کشیدن تو زندگی بقیه داری🤡دوست عزیز! اگر جایی نظر میدم و نظرم متضاد شماست بچه نیستم. تجربه و نظر من اینه🙃✅نمیخوام لوس بازی در بیارم، ولی میشه دعام کنید؟😥💔راستی بهم هوپی میگن می تونید اینطوری صدام کنید🤗یه نیمچه نویسنده دوقطبی هستم🙃لطفا ازم سوال های شخصی و حریم خصوصی نکنید خوشم نمیاد جواب بدم🥞از من به شما نصیحت، در برابر مشکلات زندگی مثل حسینی بای در سیل باشید🤩😆

عزیزم چه خوب که دیر سبنش جوونه زده.. دختر من نه سال تمام داره. هر دو تا سبنش جوونه زده.. از زیر لباس چسب مشخص میشه.. خودش خیلی معذب میشه منم دوست نداشتم از حالا درگیر بشه.. خیلی بچه ست هنوز.. دکتر هم بردم گفت کاملا طبیعیه

شما اطلاع دارین قدش باید چقد باشه 

دکتر به من گفت هم قد بچه نه ساله هست دخترت باید بالای ۱۵۰باشه الان 

اگر میدونی لازمه ببرش غدد ولی نگرانی نداره درست میشه اونم

کام همگان باد روا کام شما نه...ایام همه خرم و ایام شما نه...