2777
2789

سلام دوستان...دخترم اخر شهریور سه سالش میشه...

دوروزه دارم از پوشک میگیرمش...میبرمش دسشویی ادرار میکنه.

اما خودش نمیگه مامان بریم دسشویی ،خودم باید چندساعت یکبار ببرمش....

طبیعیه؟چند روز طول میکشه که خودش بگه...ممنون میشم راهنماییم کنید

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان پست گذاشتن ممنون میشم منم لایک کنی بیام بخونم بدردم میخوره 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

واسه عادت به هرچیز دوهفته زمان نیازه..یه هفته هم برای تثبیتش.میشه سه هفته.سه هفته اگه صبور و خوش اخلاق باشی موفق میشی.اگه نباشی صدبار پشیمون میشی هم خودت اذیت میشی هم بچه

الحمدلله رب العالمین❤
بله عزیزم طبیعیه.پسر من ۸ روز طول کشید تا بتونه خودشو کنترل کنه و توی شلوارش کارشو نکنه ولی ۵ ماه طو ...

ممنون عزیزم...من پوشکش میکنم باز اما توش کارشو نمیکنه...ادرارشم کنترل میکنه

اتفاقا زیر ۳سال زوده

من یه مطلبی خوندم نوشته بود زیر دوسال زوده 3ببعد هم دیر

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

واسه عادت به هرچیز دوهفته زمان نیازه..یه هفته هم برای تثبیتش.میشه سه هفته.سه هفته اگه صبور و خوش اخل ...

ببین عزیزم این دوروز همکاری کرده.حتی پی پیشو...اما هنوز پوشکش میکنم.بهش گفتم تو پوشک کارشو نکنه اونم نمیکنه

ببین عزیزم این دوروز همکاری کرده.حتی پی پیشو...اما هنوز پوشکش میکنم.بهش گفتم تو پوشک کارشو نکنه اونم ...

خب نباید پوشکش کنی دیگه.اونجوری یه حاشیه ی امنی داره همش.یه بار جیشش یکم بریزه تو شلوارش دیگه سریع قبل ریختن میگه که ببریش.اگه خوب بهش یاد داده باشی

الحمدلله رب العالمین❤
خب نباید پوشکش کنی دیگه.اونجوری یه حاشیه ی امنی داره همش.یه بار جیشش یکم بریزه تو شلوارش دیگه سریع ق ...

نه ظهر اومد گفت مامان یه ذره از جیشم ریخت تو پوشک...بهش تفهیم کردم بعدا که یاد گرفت پوشک نپوشه