2777
2789
عنوان

این تاپیک و میزنم فقط برای درد و دل کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 33 پست
منم از محرم بدم میاد، شوهرم صبح تا بعد از ظهر سر کاره، بعدشم میاد میره هیئت ، تا ساعت 12 اینا، همش ت ...

تو نمیتونی باهاش بری؟

شبا هوا خوبه

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

من 39هفته و 5 روز باردارم ولی هنو بچم بدنیا نیومده هی منتظریم... سه نفر دیگ تاریخ زایماناشون بعد من بود بچه ها بدنیا اومدن  دارن نگا بچشون میکنن من ک تاریخ زایمانم از همه جلو تر بود  هنو منتظرم..  شوهرم... مامانم..  همه  از انتظار خسته ان فک میکنم بروم نمیارن.. 

برام دعا کنید بچه ها بسلامتی بدنیا بیاد.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حال کثافتم تو تاپیک یکی مونده با آخریم جلوه بیشتری داره🥲

امضات ..راس میگی ها

منم انقد غمگین بودم مورد قضاوت قرار گرفتم 

دیگه برام عادت شده  

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

فقط امضات😔

هعی خداچی بگم🙂

تازه جدیدا فهمیدم بخاطر دیابت نمیتونم معلم بشم حالم دوبله پرومکس کثافتیه😞😓

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

امضات ..راس میگی ها منم انقد غمگین بودم مورد قضاوت قرار گرفتم  دیگه برام عادت شده  

چی بگم😃😞خنثی شدم 

پرسیدین چرا ؟

صبح رفته بودم برای ثبت نام مدرسه نمونه دولتی از ظهر زیاد خوب نبودم ولی از عصری به اینور حالم بد تر شد احساس می کنم یه غم بزرگ رو دلمه به آینده هیچ امیدی ندارم امروز داشتم با مامانم و داداشم حرف می زدم یهو زدم زیر گریه دلم پر بود من کلی برای نمونه ذوق داشتم قبول شدم خانواده ام خیلی خوشحال شدن اما من حالم بده نمیدونم دقیقا چرا فقط میدونم دیگه خسته شدم از درس خوندن از زندگی کردن چقد باید بخونم تا دکتر بشم بعدش که شاید دکتر بشم چی کار می خوام بکنم اصلا برای چی زندگی می کنیم ماها هدف چیه نمی تونم فقط می خوام گریه کنم بعد بخوابم و از این دنیا خلاص شم الانم دارم با گریه تایپ می کنم 

چی بگم😃😞خنثی شدم 

منم دقیقا همینم ولی ی چیزی هست که به این کلمه تشبیه میشه 

من هنوز واقعیتش نتونستم بگم قابل وصف نیست .

فقط میگم خنثی شدم ولی خیلی فراتره

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

منم در همین حالتم ولی نمیتونم چیزی بگم نمیدونم از کجا شروع کنم اصلا  ولی کلا واسه همیشه از زند ...

دقیقا منم همینطورم با اینکه ستی ندارم و اول راهم ولی دیگه نمی خوام این دنیا باشم دیگه از زندگی کردن خسته شدم

منم دقیقا همینم ولی ی چیزی هست که به این کلمه تشبیه میشه  من هنوز واقعیتش نتونستم بگم قابل وصف ...

اره حس قشنگی نیس دلم برای اون روزایی که از قضاوت شدنم ناراحت میشدم تنگ شده

شاید قصی القلب کلمه مناسب تری باشه 

پرسیدین چرا ؟ صبح رفته بودم برای ثبت نام مدرسه نمونه دولتی از ظهر زیاد خوب نبودم ولی از عصری به این ...

من فدای دلت 🥺

زندگی همینه فقط همیشه روی غمش رو روی رخمون میکشه 

یا درس یا ناراحتی یا افسردگی 

هعی// 

دقیقا منم همینطورم با اینکه ستی ندارم و اول راهم ولی دیگه نمی خوام این دنیا باشم دیگه از زندگی کردن ...

تو خسته شدی 

اما برای من کاملا بی معنی شده ...