2777
2789
عنوان

بنظرتون این وسط مشکل چیه❓❓

36 بازدید | 2 پست

قدو قیافه که دارم رشتمم تجربیه تو فامیل هم همه میگن فقط بچها فلانی خوبن ( منو داداشمو میگن) 

فقط مامان بابام جدا شدن که اصلا با فامیلا پدریم رفتامد نداریم 

و رسم داریم دخترو زود شوهر بدیم معمولا دختر ۱۸ ساله مجرد نداریم همه عقدن

از طرفی هم تو شهرمون هرکی میخواد زن بگیره خیلی قومیتی میکنن که طایفه من بررگترین طایفه شهره

بعد من تو تمام مراسما هم شرکت میکنم اونوقت دختر خاله ای دارم دوسال ازم بررگتره درسش تموم شده مجردم هست و هیچوقتم تو مراسما نمیاد و کلا این خانواده خالمو همه فامیل به حسودی میشناسن 

الان داشتیم حرف می‌زدم با دختر خالم که گفت پری روز تو مراسم مامانم گفته فلانی اومده پبشم ازت خاستگاری کرده مامانمم گفته بزا بعد چهلم بیایید خاستگاری 

درحالی که اون حتی تو مراسمم نبود و من بودم

قصد ازدواج ندارم ولی واقعا این دختر خالم نه قیافش از من بهتره نه حتی خانوادش به گرد پای مامانم نمی‌رسه فقط لباساش با حجابتره مثلا اون استین سه ربع و لباس بالا باسن نمیپوشه و ارایشم نمیکنه حتی اما من ازادم کلا

بنظرتون مشکل این وسط چیه که من تا الان خاستگار جدی نداشتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.