2777
2789
عنوان

رتبه ۲۴ هزار تجربی روزانه یا ازاد چی میاره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4022 بازدید | 41 پست

تجربی

زیر هزار منطقه 1 پزشکی دولتی  

زیر دو هزار منطقه 3 پزشکی دولتی 

3 تا 4 هزار پزشکی ازاد تعهدی. فیزیوتراپی.دارو  دولتی 

4تا 6  هزار منطقه 1 مامایی پرستاری علوم ازمایشگاهی دولتی 

8 تا 10 هزار منطفه 3 مامایی پرستاری هوشبری دولتی 

10 تا 17 هزار منطقه 1 مامایی پرستاری ازاد 

10 تا 22 هزار منطفه 3 مامایی پرستاری ازاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهداشت یا میکروبیولوژی زیست سلولی مولکولی اینا  اگر سال اولته بمون سال دیگه  هدف فقط دان ...

ساله اولمه 

هدفم اصلا فقط دانشگا رفتن نیس

کاربری دوم😐_ اینجِی سودیش کُجِیس 😐😑⁩_ یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😐⁦✌️⁩
تجربی  زیر هزار منطقه 1 پزشکی دولتی    زیر دو هزار منطقه 3 پزشکی دولتی  3 تا ...

ممنون عزیزم 🤍

بهداشت یا میکروبیولوژی زیست سلولی مولکولی اینا  اگر سال اولته بمون سال دیگه  هدف فقط دان ...

توی شهر های بزرگ دانشگاه دولتی این رشته ها را با رتبه زیر ۱۰ هزار هم به سختی میشه قبول شد

اگه ازاد اوردی برو به نظرم 

نمیدونم خیلی ذهنم درگیره اگه کنکور مثه قبل بود اصلا فکر نمیکردم میموندم حتی انتخاب رشته هم نمیکردم ولی چون تغییر دادن و تاثیر معدل هم هست مردد شدم 

نمیدونم اگه بمونم چیکار کنم معدلمو برم ترمیم یا نه

ساله اولمه  هدفم اصلا فقط دانشگا رفتن نیس

پس بمون 

ولی اگر واقعا میخونی و تلاش میکنی 

اگر بخوای وقت هدر بدی و نخونی 

نمون برو 

واقعا رشته مهمه 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
نمیدونم خیلی ذهنم درگیره اگه کنکور مثه قبل بود اصلا فکر نمیکردم میموندم حتی انتخاب رشته هم نمیکردم و ...

معدلت چند شده ؟ 

اره برو ترمیم

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
فرهنگیان هم هست اتاق عمل، بینایی سنحی،شنوایی سنجی،علوم تغذیه،مهندسی کشاورزیو...

دیگه کس پزشکی  که بیاره همه اینا رو میاره 

بیینید وقتی نوشتم مثلا پزشکی با این رتبه خوب شما بدونید تمام زیر گروه های پزشکی با اون رتبه میارید