2777
2789

من ۶ هفته رفتم سونو گفتن ساک وکیسه زرده دیده میشه جنین نه

دکترم دیروز یکم لک قهو ه ای داشتم شیاف داد ولی امروز سونو رو دید گفت ولش کن زندگی عادیتو بکن احتمالا پوچ باشه خواسته بیفته  

حالا شما چی میگید شکمم هم یکم بزرگه

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

من همسرم واریکوسل داشت و باردارشدم پسرمم دوسال نیمشه ان شاءالله خدا به  شماهم ینینی سالم وصالح بده 

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       
من شوهوهرم واریکوسل داشت و باردارشدم پسرمم دوسال نیمشه ان شاءالله خدا به  شماهم ینینی سالم وصال ...

ممنونم ۶ هفته زود نیست 

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همسرم واریکوسل داشت و باردارشدم پسرمم دوسال نیمشه ان شاءالله خدا به  شماهم ینینی سالم وصالح ...

بلاتکلیف شدم

ممنونم ۶ هفته زود نیست 

نمیدونم اطلاع ندارم یچیزی بگم شاید اشتباه باشه💚

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       
جنینی کم تو شیش هفته مشخصه من هشت هفته مشخص شد بعد کیسه زرد باشه جنین خیلی نادره تشکیل نشه

منم شنیدم ولی آنقدر ترسیدم و ناامیدم که نگو

امیدت ک خدا باشه حله نگران نباش

عزیزم دعا که همش میکنم و قرآن میخونم براش ...

شما هم  دعام کن