2777
2789
عنوان

دم اذانه منم حرم امام رضا هستم

543 بازدید | 99 پست

هرچه می‌خواهد دل تنگت بگو... 

میخونم براش

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو از خدا بخواد پسرم سلامت باشه مشکلی نداشته باشه

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

التماس دعا فراوون🙂

کاربر پسر هستم                                                                  پسری از جنس  امید     یه پسر دهه هشتادی پر از هدف            من ب خاطر هدفم از خیلی چیزا زدم ک ب اینجا رسیدم از اینجا ب بعدشم لازم باشه از جونمم مایه میزارم ک به هدفم برسم، میشه واسه موفقیتم ی صلوات از ته دل بفرستی:)          

یا امام رضا کمکم کن

یعنی میشه منم تا چند وقت دیگه مامان یه دختر یا پسر سالم بشم؟یعنی میشه سلامتیم بهم برگرده.بیشتر از یک ساله مریضم.باعث شد کلیه ام کوچیک بشه.از طرفی اندرومتریوز دارم.سنمم کم نیست.از طرفی نگران کلیه مم از طرفی نگران این یکی مریضی.خیلی عامیانه توضیح دادم.میشه برای دل داغونم دعا کنین؟قدر سلامتیو الان میفهمم.از طرفی ارزومه مامان بشم.از یه طرف مریضی خودم و سختی هایی که به همسرم میدم.خدایا من شرمنده ام 😔