یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه بابا اصلا نگران نشو بچه من دوبار تو حموم رو سرامیک از پشت سر ضربه خورد افتاد خدا رحم مرد چیزیش نشد دوبار از روتخت با سر افتادفزشته ها نگهش داشته 🤕🤕❤️😂
دختره تو پیاده رو با سگش راه میرفت تا سگه دوید دختره گفت: نرو گم میشی مامانی!! یادبچگیم افتادم تاتو پیاده رومیدوییم مامانم داد میزد ندو گم میشی توله سگ!! 😐
با انگشت سقف دهنشو به بالا فشار بده بعد سرشو با ی دستمال ببند...ببین چشماش بالا نمیره حالت خواب آلودگی نداره یا اینکه اگه استفراغ کرد خطرناکه حتما ببرش بیمارستان ...انشالله که چیزی نیست نگران نباص
اره عزیزم مادرش هم حواسش بهش بود اما اتفاق میفته دیگه. این ماجرا مال خیلی سال پیش و اون دختر ازدواج میخواد کنه اما هم باهوش هم خوشگل و تند و فرز.به قول مادرم خدا بچه رو نگه داری میکنه