بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بچه من دخترم دم به دیقه از پشت میوفتادو شوهرم منو فحش کش میکرد منم همش حواسم بودو متکا میواشتم پشتش که افتاد رو متکا بیوفته چیزیش نش . دکترم بردم یه بار گفت اگر از ارتفاع بیوفته خطر داره مثلا ارتفاع اندازه قده خودش باشه بازم ایرادی نیست ولی برا احتیاط بیشتر مراقب باش چیزیشم نشه سردرد میگیره گناه داره
اگر با یکضربه بچه ها عقب مونده میشدن که الان نصف بچه ها ناقص بودن خود من اتو نوزادی از تو کالسکه افتادم ته آسفالت حالمم خوبه😁 ولی درکل مواظب باش
اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمیرسه جواب نمیدم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.