2777
2789

سلام خدمت نی نی یارهای عزیز.🌷

من از این دوستمون خواهش کردم که این تایپک رو برای من بزنه.من کاربر نفس_آسمان هستم.

بنده دیشب تو یه تایپکی شرکت کردم که اونجا متن کذبی رو به امام حسین نسبت داده بودند، بحثی پیش اومد و من از اون کاربر خواستم مطالب کذب و دروغ نگه...

صبح پا شدم دیدم تعلیق شدم،خیلی ناراحت شدم،

خدا شاهده من اصلا آدم دعوایی و بی منطقی نیستم، این بار هم چون واقعا پای اعتقادات میون بود جلوی اون کاربر ایستادم و چیز بدی هم به ایشون نگفتم.

شما یه نگاه به تایپک های من، و تایپک های که توش شرکت کردم بندازید، بخدا من آدم بی حاشیه هستم .

باز کاش دیشب بهم یه تذکر می دادید و اگر گوش نمی‌کردم منو تعلیق می‌کردید‌.

ازتون خواهش میکنم خواهش میکنم

یه تجدید نظر بفرمایید و کاربری منو برگردونید.

خواهش میکنم،خواهش میکنم 🙏😭🙏😭🙏

@نی_نی_یار_۱

@نی_نی_یار_۳

@نی_نی_یار_۵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری نی نی یار وتک میکنی 

اولش@ و بعدش تگ میکنم بین هر کلمه _

قُّلــََِِبم واَُِِسَُ کـسِی ِسر ِخم نمّیُکنع حلعّ⦳✞🖤✌🏻 ARMY  مجردم اسم کاربریم الکیع گیر ندع باتچکر👩🏻‍🦯