2777
2789

من تاحالا رل نزدم.نمیدونم با یه پسر چجور حرف میزنن و اینا.

ی سایتی هس اسمش گاما هس.من اونجا ی سوال پرسیدع بودم.ی پسر اومده دایرکت از دیروز میحرفیم.الان گفته دوس داری رل بزنی؟منم دوس دارم ولی نمد چ بگم؟

راستش خیلیا خب طبیعتا بهم همینو گفتن.ولی نخاستم.ولی چون این ی جورایی درسیه جوابشو دادم و بلاک نکردم.نظرتون چیع؟چ بگم؟دوست بشم؟

اسی ببخشید با اجازه

میشه برید تاپیکم واستون صلوات میفرستم🤍

قُّلــََِِبم واَُِِسَُ کـسِی ِسر ِخم نمّیُکنع حلعّ⦳✞🖤✌🏻 ARMY  مجردم اسم کاربریم الکیع گیر ندع باتچکر👩🏻‍🦯                        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیر ۱۸ سال باشی مخالفم

خوشبختی یعنی : چه دور ؛ چه نزدیک                                       هنوز کسی باشد که بی بهانه دوستت داشته باش...!♥️       زندگی مانند دوچرخه سواری است ؛ که برای حفظ تعادل باید به حرکت ادامه دهی 🚴🏻‍♀️        

هرجور خودت صلاح میدونی اما به نظر من رل زدن خیلی جالب نیست و اگه درسخونی مطمئنا خیلی رو درست تاثیر داره

زمانی که فکر میکنی همه چی تموم شده، دوباره مورد آزمایش قرار میگیری🌿✨🧡

اگه میخوای رل بزنی هم واسه اولین بار با کسی ک ندیدیش و ذره ای نمیشناسیش رل نزن

برو با یکی دیگ

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

بگو بستگی به این داره که طرف مقابلگ چجور باشه اگه مطابق معیار هام باشه و باعث پیشرفتم شه

چرا که نه

امروز چهارشنبه ۱۲ مراد ۱۴۰۱ این امضا رو اینجا مینویسم تا سال دیگه این موقع بیام و بهتون خبر بدم که کنکورمو ترکوندم🙂❣امروز که نتایج رو دیدم خیلی ناراحت شدم بخاطره اینکه تلاش نکردم بخاطره اینکه خودمو گول میزدم و... میدونم تویی ک داری الان اینو میخونی الان کنجکاوی ک بدونی چند شده رتبه ام باید بگم کهههههه رتبه یه چیز شخصیه😁😂شوخیدم۱۶۲ هزار شدمممم:/ خب دیگه هروقت که این امضا رو خوندید یه صلوات بفرستید واسن و لایکم کنید که بعد از یکسال تگتون کنم و بگم که چجور برگه برنده رو ب دست اوردم دوستون دارم یاعلی:)💕🌙