2777
2789
عنوان

ی پسر بهم گفته دوس داری رل بزنی چ بگمم؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 28 پست

رل از واژه های دهه ی جدیده که ازش بدم میاد ...دو نفر در حالت روشنفکرانه یا میتونن دوست باشن و مثل یه یه همجنس با هم رفتار کنن یا عاشق هم باشن و برای رسیدن به هم تلاش کنن...اما رل  زدن به نظر من بی معنا و خطر آفرینه

بازم هیچی...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو بستگی به این داره که طرف مقابلگ چجور باشه اگه مطابق معیار هام باشه و باعث پیشرفتم شه چرا که نه

فقط اسمت

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
معلومه که نه چه جوری به پسری که نمیشناسی اعتماد میکنی.در صمن حواستو بده به درس این پسرای مسخره چیز خ ...

ن اصلا امکان نداره وابسته شم.فقط میخام تجربه کنم.هم سنای من همشون دارن خب

ن اصلا امکان نداره وابسته شم.فقط میخام تجربه کنم.هم سنای من همشون دارن خب

ففکر میکنی وابسته نمیشی بعد چند روز که حرف بزنید و اونم حرفای عاشقانه بزنه یه جور معتادش میشی

خواننده خاموش بودم پنج‌سال
اخ فق میخام ببینم چ حسی داره.۱۷ سالمه ،و همه دارن فق من ندارم

برو دانشگاه درست جسابی با یک ادم درست حسابی دوست شو نه این علاف های مجازی

خوشبختی یعنی : چه دور ؛ چه نزدیک                                       هنوز کسی باشد که بی بهانه دوستت داشته باش...!♥️       زندگی مانند دوچرخه سواری است ؛ که برای حفظ تعادل باید به حرکت ادامه دهی 🚴🏻‍♀️