2777
2789
عنوان

شماره اون دخترو به شوهرم نشون دادم

398 بازدید | 17 پست

طبق معمول حاشا کرد و وقتی بهش گفتم خودت میگی کی بوده یا خودم قانونی دنبال کنم 

گفت به چ ی ز م  هر غلطی میخوای بکن اصن من ده تا زن دارم 

😏😔

شماره رو دادم داداشم پیگیری کنه ولی 

اگه اون حداقل یه ذره تلاس میکرد که من براش مهمم یکم اتیش دلم کم میشد 💔

مهریم رو اجرا گذاشتم ولی خیلی نگرانم 😔

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم مشکلت حل بشه  افرین که به خودت و حق و حقوقت و احساست احترام میزاری

آخه یه مشکل بزرگ هست 

شوهر حرومزادم جلو همه منو خراب کرده به همه گفته زن من شکاک و کنترل گر و عصبی و پرخاشگره 

در صورتیکه خدا شاهده خودس منو اینجوری کرد 

من اینجوری نبودم😭😭😭😭

همه در ظاهر حسرت شوهر و زندگی منو میخورن 😔

الان جفتتون عصبانی هستید ولی از این مورد نمیشه آسون بگذری شایدم نشه اصلا گذشت کنی پر رو بازی هم دراورده فرض کن  حالا تو ارتباط با یه مرد دیگه داشتی بازم اینجوری درمقابل مدرک شوهرت رفتار میکردی؟

چقد اینا پر روان بخدا حرص داره

نمیخوام درد دلتو بیشتر کنم ولی بدترین اتفاق یه زندگی مشترک همینه باید خدا سرشون بیاره تابفهمن چه غلطی کردن.

نه تولد   نه مرگ      نه آتش     نه باد     اعمال نیک مارا محو نخواهند کرد ....مهربانی از عشق برتر است ..مهربانی برتر است...
الان جفتتون عصبانی هستید ولی از این مورد نمیشه آسون بگذری شایدم نشه اصلا گذشت کنی پر رو بازی هم دراو ...

یک ماهه دارم جون میکنم  به زور ارام بخش و سرم سر پام 😔

آخه یه مشکل بزرگ هست  شوهر حرومزادم جلو همه منو خراب کرده به همه گفته زن من شکاک و کنترل گر و ...

دیگران  مهم  نیستند  دیگران رو بزار کنار اونها خودشون هم سرشار از اشتباهن  کاری که  میدونی  درسته  و روحت  اسیب نمیبینه رو انحام بده  

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
دیگران  مهم  نیستند  دیگران رو بزار کنار اونها خودشون هم سرشار از اشتباهن  کاری ...

اخه هنوز دوسش دارم 😔

دلم نمیخواد زندگی که با بدبختی به اینجا رسوندم براحتی تقدیم یکی دیگه کنم 

ازونطرفم ازین عوضی روی خوش نمیبینم که دلم گرم بشه😔

اخه هنوز دوسش دارم 😔 دلم نمیخواد زندگی که با بدبختی به اینجا رسوندم براحتی تقدیم یکی دیگه کنم  ...

پس مهر طلب هستی  در موردش  بخون  عذت نفست رو ببر بالا   خودت رو با ارزش ببین  اون مرد  داره یا همه ی توانش تو رو نادیده میگیره  چون تو خودت رو نادیده  گرفتی یک عمر چون خودت رو دوست نداری   خودت رو دوست داشته باش  با خودت مهربون باش  یه  حرفه یاد بگیر  خودتا  بکش بالا   من قوی خودت رو باور کن  تو برای شاد بودن به این ادم سمی نیازی نداری  مهارت یاد بگیر مستقل شو  از پسش بر میای  فقط بخواه  و با بهونه گیری ذهنت که میگه  نمیشه  خطرناکه  نمیتونی  مقابله کن  پاتو بزار تو مسیر بقیه اش حله  تو دوسش نداری   تو مهر طلبی  

پس مهر طلب هستی  در موردش  بخون  عذت نفست رو ببر بالا   خودت رو با ارزش ببی ...

اخه چطوری از خونه زندگی که با دستای خودم ساختم و ده سال جوونیو پاش دادم بگذرم؟

خاطرات خوب با هم بودنمون عذابم میده همش تو گذشتم😭😭😭

اخه چطوری از خونه زندگی که با دستای خودم ساختم و ده سال جوونیو پاش دادم بگذرم؟ خاطرات خوب با هم بود ...

میفهمم  درک میکنم چقدر ناراحتی  بخدا  اگر برای خودت ارزش قایل نشی  اون باهات بدتر میکنه داغونترت  میکنه   لا اقل  اجازه بده  زمان بگذره  شاید  بخودش اومد  نرو سمتش به هیچ وجه  اگر هم اومد  جسور باش با شهامت شرطهات رو بگو   فقط زمانی  برد میکنی که اون  بفهمه  تو با ارزشی  و زمانی میفهمه که تو با ارزشی که  تو خودت برای خودت ارزش قایل بشی  تو تلگرام  کانال ریحانه بهشتی  زیر نظر خانم دکتر عراقی  کارگاه عذت نفس میزارن شرکت کن  عذت  نفس فراموش شده ات رو بالا  ببر  قوی  شو  تا زندگیت  ازین رو به اون رو بشه  خودت رو در حدیکه مقصر هستی  اذیت کن  نه فراتر از اون  همه چیز تقصیر تو نیست  خودت رو دوست بدار