مهسان_93 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 9182 عنوان کنکوریا ... 577 بازدید | 38 پست عزیزان دلم ، کنکور یه آزمونه مثل همه ی آزمونهای دیگه .ان قدر حرفای بد به خودتون نزنین ، هزارو یک مسیر هست . نمی ارزه به خدا .از دیروز چند نفر تاپیک زدن میخوایم خودمونو بکشیم وفلان . نشد هم نشد فداسرتون . مرنج و مرنجان 1401/05/12 | 15:37 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
individual عضویت: 1401/03/12 تعداد پست: 5538 گفتنش راحته بنظرم اقوام آدمو میکشن🙂💔 تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
کنگفوکار عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 7740 من که روم نمیشه تو چشای مامان و بابام نگاه کنم اونام نگاهم نمیکنن بعد ۳بار کنمور دادن فرهنگیان نیاوردم بازم توف "ارنی"کسی بگوید که تورا ندیده باشد✨تو که با منی همیشه چه "تری"چه "لن ترانی 💚( خطاب به عزیز قلب من خدای مهربونم)
خانم_خنگه_اقای_خنگول عضویت: 1399/09/28 تعداد پست: 3583 💔پس چیکار کنیم؟چجوری بعدن کار کنیم؟چجوری تحصیلات داشته باشیمبرای یه حقوق بخور نمیر هم حداقل حقوقت باید ۵ ۶ تومن باشه تو این جهنم میشه برام یه صلوات بفرستید🌱
کنگفوکار عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 7740 گفتنش راحته بنظرم اقوام آدمو میکشن🙂💔 دقیقااااا "ارنی"کسی بگوید که تورا ندیده باشد✨تو که با منی همیشه چه "تری"چه "لن ترانی 💚( خطاب به عزیز قلب من خدای مهربونم)
مهسان_93 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 9182 گفتنش راحته بنظرم اقوام آدمو میکشن🙂💔 عزیزم موضوع مرتبط باشماست نه بقیه .اگه اقوام بگن چشمات زشته درشون میاری ؟؟؟ مرنج و مرنجان
خانم_خنگه_اقای_خنگول عضویت: 1399/09/28 تعداد پست: 3583 من که روم نمیشه تو چشای مامان و بابام نگاه کنم اونام نگاهم نمیکنن بعد ۳بار کنمور دادن ... رشتت چیه؟منم قبول نشدم فرهنگیان میشه برام یه صلوات بفرستید🌱
_جانی_دپ_ عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 1325 تاپیک یکی مونده به آخری منو ببین😂قبل دیدن نتایجمه🤦♀️الان دارم نابود میشم به هیچکدوم از حرفایی که گفتم خودم عمل نکردم....اصا نمیشه درک کرد
مهسان_93 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 9182 💔 پس چیکار کنیم؟ چجوری بعدن کار کنیم؟ چجوری تحصیلات داشته باشیم برای یه حقوق بخور نمیر هم حداقل ... خوب چه ضمانتی هست با دانشگاه بری سرکار ؟ این همه تحصیلکرده ی بیکار یا با شغل غیر مرتبط یا حقوق کم !!!! مرنج و مرنجان
خانم_خنگه_اقای_خنگول عضویت: 1399/09/28 تعداد پست: 3583 تاپیک یکی مونده به آخری منو ببین😂 قبل دیدن نتایجمه🤦♀️ الان دارم نابود میشم به هیچکدوم از حرفایی ... منم قبلش میگفتم برام مهم نیس الان گریم دراومده میشه برام یه صلوات بفرستید🌱
خانم_خنگه_اقای_خنگول عضویت: 1399/09/28 تعداد پست: 3583 خوب چه ضمانتی هست با دانشگاه بری سرکار ؟ این همه تحصیلکرده ی بیکار یا با شغل غیر مرتبط ... فرهنگیان که بری حقوقم میدن میشه برام یه صلوات بفرستید🌱
کنگفوکار عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 7740 رشتت چیه؟ منم قبول نشدم فرهنگیان انسانی بخدا خونده بودم تا حد توانم واقعا خوندم اما خیلی سخت بود واقعا سخت بود "ارنی"کسی بگوید که تورا ندیده باشد✨تو که با منی همیشه چه "تری"چه "لن ترانی 💚( خطاب به عزیز قلب من خدای مهربونم)
مهسان_93 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 9182 تاپیک یکی مونده به آخری منو ببین😂 قبل دیدن نتایجمه🤦♀️ الان دارم نابود میشم به هیچکدوم از حرفایی ... چرا عزیزم تا حدودی درک میکنیم . ولی بخدا آخر دنیا نیست کنکور . یه کم آروم باشین . مرنج و مرنجان
_جانی_دپ_ عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 1325 چرا عزیزم تا حدودی درک میکنیم . ولی بخدا آخر دنیا نیست کنکور . یه کم آروم باشین . من که از دیشب تا حالا یه سره دارم گریه میکنم🤦♀️آخه من نمیتونم پشت کنکور بمونم مجبورم برم واسه همین دارم آتیش میگیرم
مهسان_93 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 9182 منم قبلش میگفتم برام مهم نیس الان گریم دراومده مهمه کی گفته مهم نیست ، یه سال از عمرت رو گذاشتی چطور مهم نیست . حرف من میزان ارزششه .من یه ترم از دانشگام گذشت فهمیدم حرفای بقیه فقط مال تایم کنکوری بودنه بعدش به مرور تمام میشه . مرنج و مرنجان