۱۵ ساله نتونستم یک وسیله ی خوب بخرم برای خونم...خونه مادرشوهر میشینیم و کوچکترین تغییری نکرده در طول این ۱۵ سال...همش ضرر مالی میبینیم.شوهر شبانه روز کار میکنه نه پولی میبینم و نه شوهری..با دوتا بچه یکسر تنهام.تا پول کار کردنش میاد به حسابش یه چاهی کنده میشه.مثلا ماشینه خرج میفته حسابی. یا یک چیز با ارزشمون گم میشه.یا دزد میزنه.همه از این کار انگشت به دهان موندن...نمیکنه درآمد نداره.داره ولی همش خرج ضرر میشه....توروخدا اگه راهی میدونید بگید😭😭😭😭😭😭😭😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم قرآن سوره واقعه برای رزق و روزی سوره بقره برای چشم زخم و احیانا دعا سوره یاسین همه اینا را بخوان حالا هرچقدر تونستی. البته کلا خواندن قرآن همش برکت و نعمته معجزه شو میبینی انشالله
انشالله نتیجه میده،شک نکن،منم اتفاقای خ بدی میوفتادبرام،بااین روش همه چی حل شد خداروشکر ،فقط هرروز ی ذره از آب بریز توپارچ خوردنتون،من تو غذاهامم میریختم،اما حواسم بود دور ریخته نشه