2777
2789

۱۵ ساله نتونستم یک وسیله ی خوب بخرم برای خونم...خونه مادرشوهر میشینیم و کوچکترین تغییری نکرده در طول این ۱۵ سال...همش ضرر مالی میبینیم.شوهر شبانه روز کار می‌کنه نه پولی میبینم و نه شوهری..با دوتا بچه یکسر تنهام.تا پول کار کردنش میاد به حسابش یه چاهی کنده میشه.مثلا ماشینه خرج میفته حسابی. یا یک چیز با ارزشمون گم میشه.یا دزد میزنه.همه از این کار انگشت به دهان موندن...نمیکنه درآمد نداره.داره ولی همش خرج ضرر میشه....توروخدا اگه راهی میدونید بگید😭😭😭😭😭😭😭😭😭

برای حاجتم یک صلوات بفرس   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خب شاید چشمتون زدن یا واستون دعا گرفتن.این مسائل وجود داره نمیدونم چرا بعضیا میخوان انکارش کنن

همه همینو میگن..یعنی دیگه به یقین رسیدیم .اما نمی‌دونیم باید چیکار کنیم؟ از کجا بفهمیم😭

برای حاجتم یک صلوات بفرس   

عزیزم  سی بار سوره قدر رو بخون هربار ک خوندی فوت کن تو ی بطری آب 

بعد ازون آب همه خانواده هرروز بخورن،فقط مراقب باش از آب تو سینک یا جایی ریخته نشه

آیت الکرسی با سوره ناس هم تو ی خورده اب هفت باربخون 

بریز چهار گوشه خونت ،هرچی باشه باطله

عزیزم  سی بار سوره قدر رو بخون هربار ک خوندی فوت کن تو ی بطری آب  بعد ازون آب همه خ ...

هرچی چله برداشتم.هرچی تو دفتر شکر گذاری نوشتم.هرچی دعای باطل السحر گفتن خوندم واحرا کردم فایده نداشت....حالا اینم امتحان میکنم ممنون عزیزم😔

برای حاجتم یک صلوات بفرس   

عزیزم قرآن سوره واقعه برای رزق و روزی سوره بقره برای چشم زخم و احیانا دعا سوره یاسین همه اینا را بخوان حالا هرچقدر تونستی. البته کلا خواندن قرآن همش برکت و نعمته معجزه شو میبینی انشالله 

هرچی چله برداشتم.هرچی تو دفتر شکر گذاری نوشتم.هرچی دعای باطل السحر گفتن خوندم واحرا کردم فایده نداشت ...

انشالله نتیجه میده،شک نکن،منم اتفاقای خ بدی میوفتادبرام،بااین روش همه چی حل شد خداروشکر ،فقط هرروز ی ذره از آب بریز توپارچ خوردنتون،من تو غذاهامم میریختم،اما حواسم بود دور ریخته نشه

عزیزم قرآن سوره واقعه برای رزق و روزی سوره بقره برای چشم زخم و احیانا دعا سوره یاسین همه اینا را بخو ...

شاید در نمازخواندن کاهل باشم اما دعاها و آیت‌الکرسی و سوره ها ورد زبونمه...الآنم یک ماهی هست باز چند تا چله برداشتم اما دریغ از کوچکترین نتیجه😭

برای حاجتم یک صلوات بفرس   
انشالله نتیجه میده،شک نکن،منم اتفاقای خ بدی میوفتادبرام،بااین روش همه چی حل شد خداروشکر ،فقط هرروز ی ...

عزیزم آب بطری رو همه ی خانواده بخورن طی چند روز؟

برای حاجتم یک صلوات بفرس   
عزیزم آب بطری رو همه ی خانواده بخورن طی چند روز؟

خیلی کم روزا قاطی ی لیوان آب کن هرچی ی قلپی بخوره کافیه گلم.من همیشه تموم میشه باز درست میکنم چون خ تاثیر داره برام