2777
2789
عنوان

راهنمای سفر استانبول

5324 بازدید | 53 پست

سلام دوستان

کسایی که استانبو رفتم مشورت میخواستم. ممنون میشم راهنماییم کنید  

هزینه سفر برای 2 نفر بنظرتون چقدر هست؟

منتظر شم تا پاییز قیمتا پایین تر میشه؟

چیکار کنم تو مخارجم صرفه جویی شه؟ مثلا برای غذا و....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم بلیط هواپیما اونجور که شنیدم نفری ۸ میلیون شده هم رفت هم برگشت

سریال بازی مرکب به وضوح تنها سریالی بود که زندگی تمامی انسان های دنیا رو خلاصه میکرد                                              بهترین دوستت همیشه بهت خیانت میکنه،بهترین دوستت با اینکه میتونه کمکت کنه ولی نمیکنه،کسی که کنارته و اونو یه آدم ساده میدونی در واقع اصل کاریه،بعضی وقتا مجبوری کسی رو که خیلی دوست داری رها کنی،با اینکه به کسی کمک میکنی ولی اون در مقابلش ازت استفاده میکنه و دورت میندازه،تو امروز با چند نفر دوستی ولی آخرش هیچکدوم برات نمیمونن،کسی که فکر میکردی تا آخر کنارته به راحتی در مقابل طمع هاش فراموشت میکنه          

اما اگر میخواین ارزون در بیاد تور میتونید بگیرید

سریال بازی مرکب به وضوح تنها سریالی بود که زندگی تمامی انسان های دنیا رو خلاصه میکرد                                              بهترین دوستت همیشه بهت خیانت میکنه،بهترین دوستت با اینکه میتونه کمکت کنه ولی نمیکنه،کسی که کنارته و اونو یه آدم ساده میدونی در واقع اصل کاریه،بعضی وقتا مجبوری کسی رو که خیلی دوست داری رها کنی،با اینکه به کسی کمک میکنی ولی اون در مقابلش ازت استفاده میکنه و دورت میندازه،تو امروز با چند نفر دوستی ولی آخرش هیچکدوم برات نمیمونن،کسی که فکر میکردی تا آخر کنارته به راحتی در مقابل طمع هاش فراموشت میکنه          

خود منم به شخصه خیلی دوس دارم در اینده به استانبول سفر کنم دوستانی که استانبول و کلا به ترکیه سفر کردید بهترین فصل برای سفر به ترکیه کی هست؟از نظر خرید و.....میگم که کالاها حراج خوردن و......

خود منم به شخصه خیلی دوس دارم در اینده به استانبول سفر کنم دوستانی که استانبول و کلا به ترکیه سفر کر ...

برای استفاده از تخفیف قبل از ژانویه اوایل دی ماه بهترین زمان هست اما از نظر آب و هوا اگر با سرما میونه خوبی نداشته باشید اصلا زمان خوبی نیست و به تفریحات نمی رسید

عزیزم من ۴بار رفتم اخرین بار مهر سال گذشته رفتم اسنانبول نفری ۱۰میلیون هزینه تور دادیم هتل ۴ستاره تکسیم

صبحانه که با هتله ناهار و شام اونجا اگه میخوای صرفه جویی بکنی میتونی غذاهای کنسرو شده ببری ولی ما اینگارو نگردیم