عزیزان با خرید خوب چقدر باخودتون بردید ..با احتساب لیر ۲۷۰۰ حدودی ..و اینکه قیمت ها افزایش داشته یا نه منظورم رستوران و ایناست چون قبلا مثل تهران بود قیمتاش ..الان میگن هرروز یه قیمته ؟ به نطرتون نفری ۱۰ تومن واسه خرید خوبه ؟ از اوت لت ها
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
میشه بگی من چطوری برم که ارزون دربیاد با دخترم میخوایینم بریم اونم بزرگه
اگر بار اولتون هست که کلا از کشور خارج میشید و زبان بلد نیستید تور بگیرید ..گرچه ترکا ۹۰ درصد زبان بلد نیستن ولی تو هتل و جای دیدنی گیر نکنید ..ارزون که کلا نمیشه ..بلیط رفت و برگشت الان ۱۰ تومن نفری ...هتل هم ..هتل های ترکیه کلا از استاندارد عادی یک لول پایینترن همیشه یعنی ۵ ستارش مثل ۴ ستاره هست و زیر ۳ ستاره کلا مسافرخونه هست اگر دنبال اینید خیلی ارزون بشه میتوتید هاستل بگیرید جاهای دیدنیش هم اکثرا پولی هست کاخ ها ورودیش حدودا بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ لیر هست که کمنیست اما خرج خورد و خوراک عین ایرانه