2777
2789

نمیدونم چی بود 

چیکارکنم اعصابم خرده فکرم درگیره 

الکی بهش گفتم من میتونم چیزایی ک پاک کردیو دوباره بیارم  چی بود پاک کردی بگو 

دعوام کرد بعد میگه من به خیال خودم یچیزایی رو پاک میکنم 

بدتر شد حالا چیکارکنم

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از طریق همراه من شماره رو میتونی بیاری

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

خب حالا چرا استرس داری شاید پیامک پول بوده نخاسته ببینی

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

شاید طلبکار فحش ناموسی داده

خب فحشه دیگه چی میشه ببینم 

گیر دادم چی بود 

میگه شاید با دوستی کسی شوخی اینا کردیم 

نمیدونم اگه خیانت اینام باشه نمیاد بگه که 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام یکی هم توی خانواده هست پیام هارو وقتی میخونه پاک میکنه چون خوشش نمیاد گوشیش احساس میکنه شلوغه منم همینطوریم ولی هفته ای یا ماهی ...

با این چیزا هیچ وقت جلوی خیانت کسی رو نمیتونید بگیرید با همه هستم، کسی بخواد خیانت کنه این چیزا نجات دهنده نیست باید دید چی توی اون مرد کمه یا احساس کمبودش چیه که خیانت میکنه اون رو درمان کرد این موضوع هست

ولی مهمترین موضوع اینه شما حق ندارید تا وقتی مطمئن نیستید تهمت بزنید ولو اینکه شوهرتون باشه اینکار گناه هم هست. اگه مطمئن بودید باز یک چیزی ولی وقتی آدمایی هستن که کلا اهل پاک کردن پیام و پی وی ختی عکس های گالری هستن مثل خودم، پس بیخودی نباید فکرتون بره سمت چیزای بد و بی ارزش

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
شاید یه عکس بی خود بودهاینقدر سخت نگیر

پیام بود 

گیر دادم چی بود 

یبار میگه زن گرفتم پیامامون بود 

یبار میگه شاید بادوستی کسی شوخی کردیم نباید تو بخونی 

من مثلا باردارم انقد همش منو دقم میده خدا چرا عوضشو ازش درنمیاد 

شک بخیانت کردن نداشتم اخه آدم میفهمه

ولی الان نمیفهمم این چی بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از طریق همراه من شماره رو میتونی بیاری

متنو میخوام نمیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ایفون باشع برمیگرده

شیائومیه سطل زباله هم نداره حتی

1
5
10
15
20
25
30
35
40