2777
2789

آجیا من تو کارنامه فرهنگیانو واسم زده مجاز 'ولی هییییچ توضیحی پایینش ننوشته 

این عکس کارناممه ینی ممکنه که مجاز نشده باشم ؟ 

اگه ارومیه بشی روت ارس میکشم. 🌌                       واست حبس توی قفس میکشم.  🔥                      تورو دست نمیزنم تورو نفس میکشم 🪐

اینم عکس کارنامه دوستمه که پارسال کنکور داده و قبول شده ' پایینش سیز نوشته مجاز 

ولی واسه من چرا ننوشته؟

اگه ارومیه بشی روت ارس میکشم. 🌌                       واست حبس توی قفس میکشم.  🔥                      تورو دست نمیزنم تورو نفس میکشم 🪐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجاز شدی انسانی😐

چرا پایینش پس ننوشته مشمول انتخاب رشته فرهنگیان هستی ؟

پایین کارنامه دوستم نوشته حداقل نمره لازم جهت انتخاب رشته فرهنگیانو داری ' واسه من هیچی ننوشته

9000تجربی منطقه ۲ چی میاره؟

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس

بچها انتخاب رشته از کی شروع میشه؟؟؟

لطفا برای ظهور اقا امام زمان صلوات بفرستید                     سه زن در دنیا زیبا ترینند..... مادرم  ....    انعکاس تصویرش در آیینه ..... سایه اش......    
چون تو دوتا کنکور دادی بر همین ننوشته وگرنه مجازشدی

ی سوال دیگ

رتبه تو منطقه یک و دو و سه چ فرقی داره؟

مثلا هزار منطقه یک باشه چ فرقی ددره اگ منطقه ۲ باشه

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.
تجربی بودی کنکور انسانی دادی؟

نه عزیزدلم انسانی بودم 

چون تو دوتا کنکور دادی بر همین ننوشته وگرنه مجازشدی

واقعا بخاطر همینه ؟ 🥺

دیشب تو تایپیک کنکوریا گفتن اگه بالای مجاز سه تا ستاره زده باشه و پایین سبز نوشته باشه مجاز همه شرایط رو داری 

واسه من هیچکدومش نیست🥲

ی سوال دیگ رتبه تو منطقه یک و دو و سه چ فرقی داره؟ مثلا هزار منطقه یک باشه چ فرقی ددره اگ منطقه ۲ ...

ب تعدا رقبای هرمنطقه ربط داره من دقیق نمیدونم هر منطقه ای چند نفرن ولی واست مثال میزنم

مثلامنطقه یک 50هزارنفرن منطقه دو 30هزار نفرن

مسلمارتبه 1000تو منطقه یک اگه منطقه دوبود وبا30هزار رقابت میکرد سه رقمی میشد چون تعداد رقباکمتربودن