2777
2789
عنوان

کسی از دستگاه قند خون استفاده کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1187 بازدید | 23 پست
دستگاهت خرابه قند ۵۰ ینی الان باید بیهوش باشی در ضمن قندتون زیاد بالا نیست  سعی کن با رژیم و ...

هفته 28 بارداری ام... خیلی لاغرم... کلا توی این هفت ماه چهار کیلو اضافه کردم و شدم 54

آدم های خوب، بد نشدن ...فقط از خوب بودن کناره گرفتند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله درسته. من هم قند بارداری تو همین حدودا داشتم با رژیم راحت کنترل میشد

منم زیر بار انسولین نرفتم ... از طرفی دستگاه هم میگن درسته

شاید نحوه خون گرفتنت اشتباهه،چیزی که یادم میاد اینه باید انگشتو که خون اومد، بعد اون کارت که باید خو ...

بله همین کا رو میکنم دیروز ناشتام 54 و دو ساعت بعد صبحانه 99

امروز ناشتا 52 و دو ساعت بعدش رو نشون نداد

هفته 28 بارداری ام... خیلی لاغرم... کلا توی این هفت ماه چهار کیلو اضافه کردم و شدم 54

من خواهرم اینطور شد البته اون اضافه وزن زیادی داشت 

نیازی به رژیم لاغری نیست رژیم تنظیم غذا بگیر که چی رو چقدر در روز بخوری تا قندت نره بالا 

به هر حال ان شالله که خیره انسولین هم خیلیا استفاده کردن و بعد بارداری قطع کردن 

بله همین کا رو میکنم دیروز ناشتام 54 و دو ساعت بعد صبحانه 99 امروز ناشتا 52 و دو ساعت بعدش رو نشون ...

پس برو ازمایشگاه بگیر، بعد دستگاهم با خودت ببر بهشون بگو چک کنن برات

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️