سلام عزیزم
روش ها زیاده . میتونی از هر کدوم از روش های که بچه ها گفتن بری. فقط من چند تا نکته هم اضافه میکنم که اونارو انجام بدی حتما خوشمزه میشه
یکی اینکه موقع پختن مرغ آب زیاد نریز خیلیییی کم بریز مثلا واسه دو تیکه یه استکان کوچیک. دوم اینکه ادویه مرغ نمکه. نمک مرغ نباید کم باشه . هیچی دیگه هم نزنی نمک اندازه بزنی خوشمزه میشه. قبل سرخ کردن نمک بزن. کم هم نزن.
نکته بعد اینکه رب زیاد نریز . غذات طعم رب میگیره . مثلا واسه دو تیک مرغ نصف قاشق رب بسه. به جاش آخر آخر موقع سرو زعفرون اضافه کن محشر میشه. نکته بعد اینکه برای گرفتن بوی زخم مرغ یکم فلفل دلمه و ساقه کرفس اگر داشته باشی معجزه میکنه . ولی اگر مرغتو سرخ کردی زیاد هم از این جور مواد لازم نیست اضافه کنی .