2777
2789
عنوان

یه دستور پخت عااااالی برای....

148 بازدید | 11 پست

سلام لطفا بگین مرغ رو چجوری میپزین که خوش طعم بشه.میخوام زرشک پلو با مرغ درست کنم اما همیشه فکر میکنم مرغام خوب نمیشه.

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

مرغ نمک میزنم خوب خوب سرخ میکنم.ی پیاز رنده ریز میکنم تو روغن تفت میدم زردچوبه فلفل سیاه میزنم رب میزنم خوب تفت میدم چند تا هویج ی فلفل سبز تند هم میندازم توش بعد اب میریزم ابلیمو یا اب نارنج میریزم مرغارو میچینم توش میذارم بپزه و جا بیفته 

وقتی پخت زعفرون میریزم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
مرغ نمک میزنم خوب خوب سرخ میکنم.ی پیاز رنده ریز میکنم تو روغن تفت میدم زردچوبه فلفل سیاه میزنم رب می ...

چند ساعت میپزه؟

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول یکم زرد چوبه و نمک بزن به مرغها بعد سرخشون حسابی تو ظرف دیگه پیاز رو رنده کن تفت بده رب و ادویه و نمک بزن هویج و فلفل دلمه هم بریز بعد اب جوش اضافه کن وقتی یه قل خورد آروم مرغها رو بهش اضافه کن بذار با حرارت ملایم دوساعت بپزه راستی زیاد آب اضافه نکن بی مزه میشه

پسرام نفسام   خدایا خودت مواظبشون باش  عضویتمو بیخیال کاربری قدیمی ام قبلی ترکید  
چند ساعت میپزه؟

بعد اینکه میذاری تو سس چون قبلش سرخ هم شده معمولا یساعته میپزه ولی اگ حجمش زیاد باشه مهمون داشته باشم ۲ساعتی میذارم با حرارت کم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
همینجوری ک گفتم شب اول محرم درست کردم پخش کردم ی چوب دارچینم تو سسش انداخته بودم

نذرت قبول باشه عزیزم.ممنون از راهنماییت

اول یکم زرد چوبه و نمک بزن به مرغها بعد سرخشون حسابی تو ظرف دیگه پیاز رو رنده کن تفت بده رب و ادویه ...

ممنونم عزیزم

سلام عزیزم 

روش ها زیاده . میتونی از هر کدوم از روش های که بچه ها گفتن بری. فقط من چند تا نکته هم اضافه میکنم که اونارو انجام بدی حتما خوشمزه میشه 

یکی اینکه موقع پختن مرغ آب زیاد نریز خیلیییی کم بریز  مثلا واسه دو تیکه یه استکان کوچیک. دوم اینکه ادویه مرغ نمکه. نمک مرغ نباید کم باشه . هیچی دیگه هم نزنی نمک اندازه بزنی خوشمزه میشه. قبل سرخ کردن نمک بزن. کم هم نزن.

نکته بعد اینکه رب زیاد نریز . غذات طعم رب میگیره . مثلا واسه دو تیک مرغ نصف قاشق رب بسه. به جاش آخر آخر موقع سرو زعفرون اضافه کن محشر میشه. نکته بعد اینکه برای گرفتن بوی زخم مرغ یکم فلفل دلمه و ساقه کرفس اگر داشته باشی معجزه می‌کنه . ولی اگر مرغتو سرخ کردی زیاد هم از این جور مواد لازم نیست اضافه کنی .

سلام عزیزم   روش ها زیاده . میتونی از هر کدوم از روش های که بچه ها گفتن بری. فقط من چند ت ...

ممنون از توضیحات دقیقت عزیزم